אפשר, גם אפשר יוליקה
כשהבת היתה עוד גרה בבית היא הקפידה שנשתמש בשמנת 15%. המתכונים המקוריים ההונגריים עשירים בחמאה, שמנת, שמנת לקצפת, שומן לטיגון ועוד "מריאין בישין". כשהזמנו חברים שהכשרות היתה חשובה להם, הכנתי עם "מחמאה" במקום עם חמאה. במקום שמנת לקצפת השתמשתי ב"קצפת צימחית". הטעם אמנם שונה אבל בהחלט טוב וטעים.
כשהבת היתה עוד גרה בבית היא הקפידה שנשתמש בשמנת 15%. המתכונים המקוריים ההונגריים עשירים בחמאה, שמנת, שמנת לקצפת, שומן לטיגון ועוד "מריאין בישין". כשהזמנו חברים שהכשרות היתה חשובה להם, הכנתי עם "מחמאה" במקום עם חמאה. במקום שמנת לקצפת השתמשתי ב"קצפת צימחית". הטעם אמנם שונה אבל בהחלט טוב וטעים.