בקשת עזרה!! ד-ח-ו-ף-!

בקשת עזרה!! ד-ח-ו-ף-! ../images/Emo99.gif

אני רוצה לדעת אם מישהו/י מכיר/ה את מדריך הספינינג מהמכון כושר "סטייל", שקוראים לו אבי ויכול לתת לי קצת פרטים עליו הוא כזה סקסי ושווה עוגיה וזרזורים!

די נו!! ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif

זה לא יכול להיות שאף אחד מכם לא מכיר אותו!!! השיעורים שלו יש מלא אנשים!!! פלזזזזזזזזז אני מאוה2ת!!

חןשסק

New member
למה שלא תשאלי במכון עצמו...?

או מישהו שמתאמן שם...? ואם את לא מכירה מישהו שמתאמן שם ואת מתאמנת שם, תתחברי לאחד שנראה לך שהוא מכיר אותו ותבררי פרטים... ואם את לא מתאמנת שם, אולי תרשמי לשם ותתחילי להתאמן וככה תוכלי להתקרב אליו? מקווה שאולי עזרתי במשהו....

amickyaa

New member
"שדות"חמודה את אבי או זאב ???../images/Emo8.gif

את מי בדיוק את רוצה ????
את זאב נחמה ??? או את אבי מהמכון ???? מה יותר פשוט ......תעשי מה שחן אמרה,תרשמי למכון תתאמני אצלו ותתחילי איתו......זכרי החיים קצרים ואין זמן לבזבז ! לכי על זה במיידי........ בהצלחה....

amickyaa

New member
אני חייב לשאול אותך../images/Emo2.gif

אני מנסה להישאר מעודכן.....אבל ,עוגייה ??? ו.......מה זה הדבר השני ?? אולי תספרי לי........... חחחחחחחחחחחחחחחח יאללה
אני ממהרררררררר

זרזורים זה "מעשים טובים"..

אם אתה מבין למה אני מתכוונת, שאני רואה אותו ורוצה לעשות לו "מעשים טובים" שהוא לא מסוגל להעלות בדמיונו. אני רשומה למכון והולכת לספינינג שלו, ומזיעה.. הוא קורע לי ת'תחת, ואני לא אתנגד שהוא יקרע אותי גם במובן ה"אחר"
אני פוחדת להגיד את זה לאנשים שמתאמנים איתי, כי הם יכולים להדליף! לא נעים!! מה זה נראה לי שהוא לא ישים עלי! הגברים השווים ב'מת לא שמים עלי
ולמי ששאל אם אני רוצה את זאב או את אבי, זאב הוא גבר בו אני חושקת כבר 14 שנים, והוא אכן לא "שם" עלי בגרוש ואבי זה אולי קצת יותר ריאלי, אבל בואו נגיד שלא הייתי מתנגדת לעשות בזאב מעשים טובים לרוב

חןשסק

New member
חח, אז אם את מתאמנת אצלו,

תתחילי לפתח קשר... תחמיאי לו חח... דברי איתו, תצחקו ביחד, תמצאי דברים שהוא אוהב. תנסי לשאול אותו על הבית, או משהו בסגנון של "איך אתה יכול לראות כל כך הרבה נשים מתאמנות, האישה בבית לא מקנאה?" משהו בסגנון, תתחילו לפתח שיחה, ותצליחי ככה לדלות עליו כמה פרטים. בהצלחה!

הבעיה היא:

שאני ביישנית בטירוףףףףףףףףף שאני רואה אותו לא מצלחה להוציא מילה בררררררררררררר

חןשסק

New member
אז את צריכה להתגבר על הביישנות!

את חושבת שהוא יקרא לך את המחשבות? אם את באמת רוצה אותו את צריכה להתגבר על הביישנות! דברים לא יזוזו מעצמם! בהצלחהההה

amickyaa

New member
אהה.....הבנתי,זה טוב לעשות../images/Emo36.gif

באמת טוב לעשות מעשים טובים...........חחחחחח חה,חה בכל המובנים..........

Duhhhhh ברור שלא נרשמתי

בגללו!! נרשמתי כי אני מכורה לספינינג וקיק-בוקסינג עברתי לשם מהמכון ספרינט, ואז ראיתי את אבי המדריך ספינינג, בשיעור סםינינג שהוא הדריך לא ההיפך!!!!!!!!!!!!

Hii BiTcH

New member
טוב,אם את אומרת...

וסתם לידע כללי,זה פורום "ראשון לציון" אז אנחנו לא אמורים לעזור לך לזיין את המאמן בחדר כושר.. עכשיו כולם יחשבו "איזה מגעילה" "איזה רעה" וכאלה אבל אני כולה אומרת ת'אמת

חןשסק

New member
אני לא אגיד לך שאת מגעילה,

אני אגיד לך שהיא בסה"כ ביקשה פרטים עליו כי המכון שלו זה בראשון... היא אמרה משו על לזיין? סתם שתהיה לך נקודה למחשבה

אני לא צריכה עזרה בלזיין אפ'חד

אני מסתדרת בזה לבד, תודה! מה שרציתי- זה לברר אם יש כאן מישהו שמכיר אותו ויכול קצת לספר לי עליו (גיל, אם הוא פנוי, איפה הוא גר) וכאלה ומכיוון שזה פורום ראשון, הנחתי שסביר להניח ומישהו מכיר אותו.. כי יש הרבה אנשים שמתאמנים בסטייל... והמון בספינינג של אבי

amickyaa

New member
גנית.......חחחחחחחחח ../images/Emo13.gif

וואלה גנית בשביל מישהי בגיל שלך את חבל"ז שימי תמונה...... ונראה אותך...............

למעלה