אה, אז אתה גם פדופיל בנוסף לכל.
H Hii BiTcH New member 27/1/04 #24 גילעד ראית מה זה?! אני ומיקי לא מסתדרים יענו יורדים אחד על השני כזה בכיף פתאום אמרתי את המילה "לזיין" פתאום אני פסדר..פתאום הוא רוצה תמונה שילי... מיקי,זה שאתה בן 30 ומשו זה דבר אחד אבל לפתות ילדות תמימות כמוני זה דבר אחר!!!
גילעד ראית מה זה?! אני ומיקי לא מסתדרים יענו יורדים אחד על השני כזה בכיף פתאום אמרתי את המילה "לזיין" פתאום אני פסדר..פתאום הוא רוצה תמונה שילי... מיקי,זה שאתה בן 30 ומשו זה דבר אחד אבל לפתות ילדות תמימות כמוני זה דבר אחר!!!
A amickyaa New member 27/1/04 #26 חחחחחחחחח.....ילדה תמימה חה,חה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חה חה חה חה חה חחחחחחחחחחחחח עאלק תמימה............ אפשר להזמין אצלך הופעת יחיד..............
חחחחחחחחח.....ילדה תמימה חה,חה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חה חה חה חה חה חחחחחחחחחחחחח עאלק תמימה............ אפשר להזמין אצלך הופעת יחיד..............
C cobainos New member 27/1/04 #22 פוס משחק!!-שאלה לא קשורה למה עברת מספרינט?המכון לא משהו?אני פשוט חושב לעבור לשם מהמכון הנוכחי שלי...
H HONKY TONK WOMAN New member 27/1/04 #25 אמנם לא התאמנתי שם אבל הבאתי לשם פיצות כמה פעמים ! כן כן , אתם שומעים טוב - פיצות... מוסר כפול ? חוץ מיזה, כל המכון הזה נמצא במרתף, מה שמשרה אווירה חנוקה למדי.
אמנם לא התאמנתי שם אבל הבאתי לשם פיצות כמה פעמים ! כן כן , אתם שומעים טוב - פיצות... מוסר כפול ? חוץ מיזה, כל המכון הזה נמצא במרתף, מה שמשרה אווירה חנוקה למדי.
C cobainos New member 27/1/04 #30 גם המכון הנוכחי שלי במרתף ואני בכלל לא מרגיש את זה ומדובר על מכון שהוא חצי מהגודל השאלה היא:איך התוצאות?איך האנשים?
גם המכון הנוכחי שלי במרתף ואני בכלל לא מרגיש את זה ומדובר על מכון שהוא חצי מהגודל השאלה היא:איך התוצאות?איך האנשים?