בראשית- או: אנ'לא פאקינג מאמינה!

sHotZy M

New member
../images/Emo56.gif../images/Emo26.gif../images/Emo3.gif

0546-223-335

starguiding

New member
../images/Emo26.gifהתפקדות מחודשת וחדשות המפגש

לצערנו הרב מאוד מאוד מאוד מאוד
, שתי בננות יקרות החליטו שלא יוכלו להגיע לפסטיבל... לפיכך, לצערי, אני נאלצת לעשות התפקדות מחודשת במצב של 2-...
באים ב-ט-ו-ח ובלי שטויות
PSYCHO ROI (ובן.. מי שזה לא יהיה)
משתוללת בכפר
בסךהכלתמידבנאדם
ההילה האדומה
DidjiT
שרוטה במוח
starguiding (אני..)
החתולה במגפים
sHotZy M
קרמבואית©1
pompii
אליס בארץ הפלאות (לירז- מקווה שזה באמת הניק)
The Purple Sheep (יההה בייבי)
leedush מקווה מאוד לשמוע חדשות ביומיים הקרובים שהזוג הנעלם הנ"ל יגיע בכל מקרה (רוני והדר... בווווווווואווווווווווווו
). בבקשה מכל מי שלא שירשר פלא, נא לשרשר, כדי שיהיה אפשר להשיג אותו ביום חמישי! המפגש נקבע ליום חמישי, בשעה 17:00, בצ'אי של החברים של שיר. אגב, כדאי באמת כ"כ מוקדם ביום חמישי? כולם יספיקו להגיע ולהתמקם? לפי מה שהבנתי פותחים את השערים רק בסביבות 2-3...

חחחח זה כמו זה כמו זה כמו

בספרים של ג'ינג'י שיש- "ג'ינג'י או:הצמה של דן" אתם יודעים כמה זמן לקח לי להבין למה גלילה מתכוונת ב-או? כאילו מה זה קשור...? אבל אל חשש... השכלתי מעט מאז
וואי בא לי לשמוע אהוד בנאי
מתמאומרים ענה לי או עוד מעט?
אמממ טוב המשך יבוא

ענה לי../images/Emo99.gif|ג'ירפה|

ברור שענה לי..נו המ את מפגרת..?! רר אני אוהפתת ג'ינג'י..לפעמים שמשעמם לי אני לוקחת ג'ינ'י אחד..חח יש את החדשים..אלה שרשום עליהם כבר-גלילה רון פדר עמית אויי כמה פעמים בנאדם יכול להתגרש?! חח אני זוכרת שאהבתי כמה ספרים..הייתי סופרתכ המ ספרים כבר קראתי..:)

טחחחחחחח../images/Emo6.gif

נו בטח שאת אוהבת ג'ינג'י.... כשאמרתי "כשהייתי קטנה" התכוונתי כשהייתי בגיל שלך.... חיחי קטנטונת שלנו!!! חחח
וכן... גלילה כלת עללל
ובחרתי כבר בענה לי...

חח../images/Emo6.gif|ג'ירפה|

אויי דן היה כזה יפאא עם צמהה למה יא החליטה שצריכים לגזור לו ותהה?! רר אוי זה מזכיר לי את זבנג..שגזרו לגל את הצמה..וואיי..
חח אני קטנה ואני גאה בזה

starguiding

New member
../images/Emo26.gifזהו, זה מחר../images/Emo70.gif

אם מישהו לא פירסם עדיין את המספר פלא שלו, והוא לא מצורף לאחד מאלה שכן, תפרסמו

starguiding

New member
חחח בסוף לא...

אני נוסעת מחר בבוקר-צהריים.
אין לי כוח לארגן את התיק... ושכחתי לקנות אוכל אז אני צריכה לנסוע לסופר 24/7... בעעע!

למעלה