בראשית היה קו פשוט - גיאומטריה עצברית על רגל אחת

backbencher

New member
לא הבנת את משמעות האמרה, מוקיון.

'"לא ראינו" אינה ראיה' משמעה Absence of Evidence is not Evidence to Absence, אהבל...

סוף סוף אתה מודה במה שאני טוען כל הזמן

סוף סוף אתה מודה, שאתה בכלל לא פוסל את הקשקושים של עצבר, אלא באת לכאן כתגבורת שלו, על מנת "להפיח רוח חיים" בקשקושיו המשעממים, כאילו "להתווכח איתו", אך לאמיתו של דבר רק לעשות לו פרסומת, להעניק לו "קהל שומעים". הרי ברור לכל, שהוא פשוט לא קורא את מה שכותבים לו

"עברית קשה שפה"

אני לא מאמין שאתה באמת מאמין שהקשקושים שלך מעניינים כאן מישהו.
לך, כמו לאחיך התאום, פשוט יש הנאה סדיסטית להיות לטורח על כל האחרים.
אני מכיר את "כל האחרים" שנים, ואני יודע בדיוק מה היחס שלהם לאידיוטים כמוך. הם פשוט מנומסים יותר ממני, ולא נעים להם לכתוב ישירות שהאידיוט הוא אידיוט. אבל הרמזים שלהם יותר מברורים - למי שאינו טרחן ביודעין.

backbencher

New member
נו, ברור כי לא הכרת אמרה זו ולא הצלחת להבינה ומשנוכחת

לדעת כי נחשפה בורותך - החלטת להתקיף.

ציפיתי למעט יותר שנינות...

backbencher

New member
זריז אתה, אהבל והקדמתני והוצאת מלים מפי. זה נסב עליך, כמובן.

עריסטו

Active member
קורונה

בכיתה מסויימת יש 100 תלמידים שיושבים בצורת ריבוע (10 שורות ו-10 עמודות). לכל תלמיד יש מקום קבוע. שני תלמידים נקראים שכנים אם הם יושבים זה ליד זה או אחד מהם יושב מאחורי האחר (כך שלכל תלמיד יש בין שניים לארבעה שכנים). ויהי היום ותשעה תלמידים מגיעים לכיתה כשהם חולים בקורונה. מאותו יום והלאה הוירוס מתפשט בכיתה באופן הבא: תלמיד חולה נשאר חולה גם למחרת. אם ביום מסויים לפחות שניים משכניו של תלמיד בריא חולים, אז ביום הבא התלמיד מגיע חולה, אחרת הוא מגיע בריא. הוכיחו: קיים תלמיד שלא יחלה.

עריסטו

Active member
נסה למצוא מאפיין שמשתנה בכיוון אחד

כלומר במצב ההתחלתי (תשעה חולים) ערכו a, הוא יכול רק לגדול, אבל במצב בו כולם חולים ערכו קטן מ-a. או להיפך: הוא יכול רק לקטון, אבל במצב בו כולם חולים ערכו גדול מ-a.

למעלה