מקומות שאין אפשרות לעבוד בלי ברבק..
כאשר המקום המדובר הוא בר מסעדה אני מבין ומבל את זה שאין ברבקים ורכן יש שעות מתות וזמן לעשות מילוים והכנות כאשר מדובר על מקום המכיל בר מרכזי המנותק לחלוטין מהמ(טבח ואמור לשרת בין 500 ל 1000 איש בלילה (כן מגה בר חביב) אין אפשרות לעשות הכנות שיספיקו לכל הערב ואז הרץ בר חייב להיות זמין (או זמינים - 2 בסופ"ש) ולדאוג שלא יהיו חוסרים בבר. הברבקים ידאגו שיהו קשים וסטיררים ולימונים אבל כמתרוקנת אמבטיית קרח כפולה 3 -4 פעמים בערב חייבים עוזר צמוד. השאלה שנותרה פתוחה - איפה בעיר הגדולה עובדים המלאכים האלו ? לילה טוב
כאשר המקום המדובר הוא בר מסעדה אני מבין ומבל את זה שאין ברבקים ורכן יש שעות מתות וזמן לעשות מילוים והכנות כאשר מדובר על מקום המכיל בר מרכזי המנותק לחלוטין מהמ(טבח ואמור לשרת בין 500 ל 1000 איש בלילה (כן מגה בר חביב) אין אפשרות לעשות הכנות שיספיקו לכל הערב ואז הרץ בר חייב להיות זמין (או זמינים - 2 בסופ"ש) ולדאוג שלא יהיו חוסרים בבר. הברבקים ידאגו שיהו קשים וסטיררים ולימונים אבל כמתרוקנת אמבטיית קרח כפולה 3 -4 פעמים בערב חייבים עוזר צמוד. השאלה שנותרה פתוחה - איפה בעיר הגדולה עובדים המלאכים האלו ? לילה טוב