ברווט 1200 תמונות מהזינוק

ariasdo

New member
זה תלוי מאוד בתווי הקטע שנכנס לתחום ה 50 שעות ...

לפי החשבון מהנתונים שלך זה כ 1400 ק"מ בלי שינה .
צריך שהמסלול יהיה נוח אם איפיון מישורי .
לפי נתוני הגובה המצטבר בברווט בארץ , יש כ 11500מ' מצטבר על 1200 ק"מ זה לה מעט זה בממוצע ל 120 ק"מ גובה מצטבר 1150 מ' .

לצורך השוואה הוגנת המונח אפשר לרכב = רק בודדים רק מהטופ שבטופ ברמה העולמית .

אתה צריך להביא נתונים לרוכב ממוצע בעולם בתחום שלדעתי נתוני המהירות שלו נמוכים בהרבה , ולצרף את נתון הגובה המצטבר למסלול לצורך השוואה הוגנת לרוכבי הברווט בארץ .

אריה סדובניק

אני לא פורש למרות שקונטדור יותר טוב

אבל אי אפשר להתעלם ממה שאפשרי ולהזניק את הגויים לחוד

YotamKa

New member
יהודה אתה נובח על העץ הלא נכון

טל 'הרים' כאן אירוע מאפס, בלי ספונסרים ובלי סגירת כבישים וכל מיני. הביא שלושים רוכבים לארץ (תשווה למשל למעופף ההולנדי על אופני סגל לפני כמה שנים).
הרוכבים הישראלים מגוייסים לאירוע עצמו כמתנדבים, ולכן לא יכולים לרכב באותו זמן. לרוכבים הזרים אין משפחה בכוננות למקרה של צרה והם לא יודעים איפה מסתתר ברז ההשקיה של מושב שדמות מחולה, אז צריך לדאוג להם. אם היו מגוייסים מספיק מתנדבים אחרים, אני מניח שהרוכבים הישראלים היו רוכבים יחד עם הגויים.
אם אתה עוקב אחרי הברווטים, אז טל לא פעם עושה ברווט מקדים כדי לבדוק את השטח. הברווט 400 שבו גנבו לו את האופניים היה כזה, למשל, ולאחריו הוא השתתף גם בברווט הרשמי לאותו מרחק. אותו המצב עם 1200 שזו הפעם הראשונה שהתבצע.

YotamKa

New member
לא יודע למי אתה מתכוון בשאר הרוכבים

אם לתחרותיים שביניהם - אזי ראית מה דינם, רוח הברווט היא רוח פנים - כלומר נגד מהירות. מה גם שאלעד פלטין שקורא לאירוע 'פרווט' מסכם אולי את הלך הרוח באשר לרכיבה רצופה וארוכה.
אם לחובבים - גם הם אוהבים לישון אני מניח. יש לא מעט רוכבים שבלי מכונית מאחוריהם לא יוצאים את ביתם. המחסום בשבילי הוא רכיבת הלילה, ובמקרה דנן גם רכיבה בשבת. שים לב שהברווט PBP יתקיים בע"ה בימים ראשון-חמישי אז יוצא שבמקרה דנן הגויים מתחשבים בשומרי השבת יותר מהיהודים.

איציק הימן מנהל הפורום ורוכב ברווטים ותיק אמר לי פעם שרוכבי הברווטים הם אנשים עם הפרעות שינה. במקום להשתגע במיטה בשתיים בלילה בלי יכולת להירדם, יוצאים פעם בכמה חודשים לרכיבה.

ItsikH

Member
לגבי ספונסרים, המצב בארץ קשה במיוחד כי
בהונגריה [והיזם ההונגרי השתתף כבר בשבוע שעבר] ראיתי כיצד הצליח היזם לגייס עסקים פרטיים לתמוך ולסייע, עסק פרטי שמתחייב להחתים את המשתתפים ולתת להם שירות מינימלי כמו מי ברז ושירותים, מרוויח במיידי לקוחות וגם פרסום וקידום להבא. אצלנו רוב העסקים הם רשתות, העסקים הפרטיים והמשפחתיים נדירים, וקשה לגייס תמיכה כזו.

כה אמר החמור המר"נ...

כשגרשוני יבוא לכאן ו 50 שעות ב 27-28 קמ"ש ירכוב
אני יוסף פוקר
חמור האדמו"ירים
איתו ארכוב וארכב
וכל הזמן אשב לו (וקצת אדרוך...) על הזנב...

יללא - אני איתך, "בית זקנים שלום, מדברים יהודה ויוסף..."

למעלה