ברוזה, ח"כ בריזון וגוטליב- היום

ברוזה, ח"כ בריזון וגוטליב- היום../images/Emo70.gif

הערב ב-17:00, דיויד ברוזה מגיע לשיר ולענות על שאלותיכם ב- Blog TV. ניתן להשאיר לו שאלות בפורום מוזיקה עברית.
מיד אחריו, בשעה 18:00 יהיה כאן ח"כ רוני בריזון, שיענה לשאלותיכם בפורום מפלגת שינוי. אתם מוזמנים להשאיר שאלות בפורום המפלגה.
מיד אחרי תוכניתו החדשה "הכל טוב", יגיע אורי גוטליב, מנחה התוכנית וכוכב "אחד העם 1", להתארח ב- Blog TV. אתם מוזמנים להשאיר לו שאלות כבר עכשיו בפורום "הכל טוב".
גילה רונאל, תומכת בלידה טבעית ומחברת הספר "טבעי ללדת" תענה לשאלותיכם בפורום הריון ולידה הערב ב-17:00

thunderstorm

New member
../images/Emo32.gif נצל"ש למשהו נחמד!../images/Emo124.gif

סתם שאלון נחמד, צריך שיהיה גם קצת הווי בפורום, לא?
תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם?
תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון?
מה הדבר האחרון שצפית בו בטלוויזיה?
בלי להסתכל נחש מה השעה?
עכשיו תסתכל על השעון מה השעה?
לא כולל המחשב מה אתה שומע?
מתי היית בפעם האחרונה מחוץ לבית?
במה הסתכלת לפני השאלון הזה?
מה אתה לובש?
על מה חלמת בלילה שעבר?
מתי הייתה הפעם האחרונה שצחקת?
מתי הייתה הפעם האחרונה שהתנשקת?
ראית משהו מוזר לאחרונה?
מה הסרט האחרון שראית?
אם היית הופך למולטי מיליונר בן לילה, מה היית קונה? קדימה, שרשרו תשובות לכאן

thunderstorm

New member
והתשובות שלי ../images/Emo66.gif

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? “Forte”. Notice how the layer effects are applied, מתוך ספר ההוראות של פוטושופ...
תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? בחוט של הטלפון
מה הדבר האחרון שצפית בו בטלוויזיה? "מופע הענתיקות בדרכים", ערוץ 8
בלי להסתכל נחש מה השעה? שלוש ומשהו
עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? שלוש עשרים ושבע
לא כולל המחשב מה אתה שומע? את המזגן, את אבא שלי, את המייבש, ואת עצמי מקלידה...
מתי היית בפעם האחרונה מחוץ לבית? ביום ראשון, נסעתי עם אח שלי לעשות קניות
במה הסתכלת לפני השאלון הזה? בפורום...
מה אתה לובש? מכנס אפור וחולצה בצבע תכלת בוהק
על מה חלמת בלילה שעבר? בלילה שעבר לא זוכרת.. לפני שני לילות חלמתי שאני חוזרת לבי"ס, חוגגים יומולדת מוזר לחברה שלי, הבי"ס לא נראה כמו הבי"ס, ידיד שלי מחליט לשיר שם, ואני מתקרחת. אני מתוסבכת, אני יודעת...
מתי הייתה הפעם האחרונה שצחקת? לפני שעה בערך. עם אח שלי כל הזמן צוחקים
מתי הייתה הפעם האחרונה שהתנשקת? בסוף נובמבר...
ראית משהו מוזר לאחרונה? את עצמי במראה, נחשב?
מה הסרט האחרון שראית? מלחמת הכוכבים – אתמול או שלשום בוידיאו.
אם היית הופך למולטי מיליונר בן לילה, מה היית קונה? מכונית
ואי בודד. והייתי מארגנת טיול לאירלנד, סקוטלנד ואנגליה
... ואולי הייתי קונה גם קצת בגדים. ופסלונים ושטויות וכו'… הרבה הרבה פיצ'עפקס.. אויש, נגמר הכסף

הממממממ.....

תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? בשולחן
מה הדבר האחרון שצפית בו בטלוויזיה? אין לי טלוויזיה!
בלי להסתכל נחש מה השעה?17:00
עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? 16:37
לא כולל המחשב מה אתה שומע? גרייטפול דד
פורום המסע...
מתי היית בפעם האחרונה מחוץ לבית? לפני 5 דקות...
במה הסתכלת לפני השאלון הזה? בפורום בנ"ע
מה אתה לובש? חולצה ובוקסר של הצילו את הפלנטה
על מה חלמת בלילה שעבר? לא זוכר....
מתי הייתה הפעם האחרונה שצחקת? לפני שעתיים בערך....
מתי הייתה הפעם האחרונה שהתנשקת? אהמ אהמ..
ראית משהו מוזר לאחרונה? השאלון הזה
מה הסרט האחרון שראית? מטריקס!
אם היית הופך למולטי מיליונר בן לילה, מה היית קונה? ארטיק בטעם

ולא יכולתי לעשות את הדבר עם הספר...

כי אני בספרייה של אבא שלי.. יש פה יותר מ-2000!! כרכים.. וצפוף פה יחסית אז הכי קרוב מאיזה כיוון? אבל אני לוקח ספר.... ...."אלו סכנה חמורה, סכנה דואליסטית, אנטי מונותואיסטית, וכפי.... טוב ורע בהגות היהודית מאת שלום רוזנברג בהוצאת האוניברסיטה המשודרת....

מיכלוש7

New member
וואי אני אוהבת!! ../images/Emo13.gif

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? פחחחח.. בטוחים שאתם רוצים?! "בהתאם להגדרות אלה שיעורי הנקודה על המעגל, כאשר הקרן הניידת יוצרת זווית a עם הכיוון החיובי של ציר הX הם cosa sina" (החכמתי אותכם!
) תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? ערמת האבק שמאחורי המחשב שלי
מה הדבר האחרון שצפית בו בטלוויזיה? וואלה כבר לא זוכרת... אה!! הייתי אצל חניכה שלי שבוע שעבר וראינו ת'אולימפיאדה! היה יפה
בלי להסתכל נחש מה השעה? צריך להיות מאוחר... קמתי וראיתי חושך בחוץ... בטח איזה 10-11 בלילה... עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? רק 9 וחצי!
לא כולל המחשב מה אתה שומע? Savage garden, ואת ההורים שלי מנסים להרכיב לי ת'כסא החדש... (חחחח... כסאות זה לא התחום שלהם
) מתי היית בפעם האחרונה מחוץ לבית? יום ראשון... הייתי בים ובבייביסיטר! במה הסתכלת לפני השאלון הזה? בהורים שלי מנסים להרכיב כסא
מה אתה לובש? חולצה סגולה ומכנסיים ורודות... על מה חלמת בלילה שעבר? וואי!! דווקא היה לי חלום מעניין! חלמתי שאני פוגשת את מיכל ומיטל (2 חברות שלי שעכשיו בפולין) ושואלת אותם איך היה בפולין, ומיכל אומרת שהיה חזק... ומיטל ענתה סתם שהיה כיף!
מתי הייתה הפעם האחרונה שצחקת? לפני רגע... בזמן כתיבת התשובות לשאלון
מתי הייתה הפעם האחרונה שהתנשקת? עם אחותי הקטנה ובתדודה שלי... זה היה בערך ב7 בבוקר! ראית משהו מוזר לאחרונה? הסתכלתי במראה
מה הסרט האחרון שראית? יואו... סרטים לא ראיתי שנים!! סרט אחרון?! אני חושבת ש"בורות"... זה היה לפני שבועיים וחצי... אם היית הופך למולטי מיליונר בן לילה, מה היית קונה? ממש כלום. אבל הייתי טסה שוב לפולין

Pukipsey007

New member
../images/Emo13.gif תשובות

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? "הוא אפילו מכר את הפרארי שלו." (הנזיר שמכר את הפרארי שלו
) תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? הממ.. במראה קטנה כזו, מראת שולחן.. מה הדבר האחרון שצפית בו בטלוויזיה? BBC PRIME בלי להסתכל נחש מה השעה? 12.28 עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? 12.36 לא כולל המחשב מה אתה שומע? כלום, דמי הליל. מתי היית בפעם האחרונה מחוץ לבית? הממ.. בשיעור נהיגה, 18:00-18:40 במה הסתכלת לפני השאלון הזה? בפורום, הודעות אחרות.. מה אתה לובש? בגדים..
חולצה מכנס. על מה חלמת בלילה שעבר? יש לי חלומות מוזרים, משהו מוזר. מתי הייתה הפעם האחרונה שצחקת? הערב מתי הייתה הפעם האחרונה שהתנשקת? LOL לפני.. 4 חודשים ראית משהו מוזר לאחרונה? לא מה הסרט האחרון שראית? "שמתי ברז למורה" אם היית הופך למולטי מיליונר בן לילה, מה היית קונה? ג'יפ..

חחח הנזיר שמכר את הפרארי...

רב מכר חדש מאת מי שקנה אותה ממנו!!! סתם הרוברט שארמה הזה לא ממש חי (אם להאמין לרכילות) לפי הקריטריונים שהוא הציב..... אהמ אהמ...

nofar 250

New member
תשובוותת../images/Emo68.gif

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? "חולם חלומות מטרידים על מסדרונות ארוכים וחשוכים" (הארי פוטר..לא שקראתי את זה..של אח שלי...
) תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? במסך של המחשבמה הדבר האחרון שצפית בו בטלוויזיה? מלאך שחור בערוץ 3 בלי להסתכל נחש מה השעה? עשרים ל1 עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? רבע ל1:) לא כולל המחשב מה אתה שומע? אוטובוס נוסע.. מתי היית בפעם האחרונה מחוץ לבית? היום כשחזרתי מהכינרת במה הסתכלת לפני השאלון הזה? בפורום של ברי סחרוף מה אתה לובש? חולצה ומכנסיים על מה חלמת בלילה שעבר? לא ישנתי בלילה שעבר..הייתי בכינרת:) מתי הייתה הפעם האחרונה שצחקת? בכינרתתתת מתי הייתה הפעם האחרונה שהתנשקת? לא מדברים על זה... ראית משהו מוזר לאחרונה? nope מה הסרט האחרון שראית? שרק 2 אם היית הופך למולטי מיליונר בן לילה, מה היית קונה? אושר ושלום עולמי..חחחח לא יודעת שאלה קשה

עקב שיעמום כבד! תשובותיי הן:

תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? בבקבוק דיאט קולה שלי שנמצא על השולחן. מה הדבר האחרון שצפית בו בטלוויזיה? מיכאלה
כן כן אני מושפעת לצערי... בלי להסתכל נחש מה השעה? 12 וחצי עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? עשרה ל-1 אלוהים איך הזמן טס! לא כולל המחשב מה אתה שומע? את רעש המאוורר מתי היית בפעם האחרונה מחוץ לבית? לפני שעתיים בהליכה במה הסתכלת לפני השאלון הזה? בפורום.. מה אתה לובש? גופייה לבנה ומכנס שחור קצר על מה חלמת בלילה שעבר? על המורה שלי לנהיגה שחולה מאוד עכשיו
מתי הייתה הפעם האחרונה שצחקת? לפני שעה כשדיברתי בטלפון. מתי הייתה הפעם האחרונה שהתנשקת? לפני חודש בערך.. ראית משהו מוזר לאחרונה? אתמול ראיתי משהו מוזר אבל אני מעדיפה לא להיזכר.. עזבו. מה הסרט האחרון שראית? פתאום 30 סרט ממש דפוק! אם היית הופך למולטי מיליונר בן לילה, מה היית קונה? חופשה בחו"ל למלא זמן! ואוטו! ובגדים ועוד כל מיני.. כבר נגמר?

LadySpeedStick

New member
../images/Emo54.gif

*תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם?* "החיוך שלה נשאר אותו דבר וגם החיבוקים, ועוד נשאר לה הרבה כוח בידיים" (געגועי לקיסינג'ר) *תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון?* הרבה אוויר *מה הדבר האחרון שצפית בו בטלויזיה?* שחק אותה סטרייט *בלי להסתכל, נחש מה השעה?* 1:15 :) עכשיו 2:05 *לא כולל המחשב מה אתה שומע?* "נאמר כבר הכל" (אחותי חזקה בערוץ הקריוקי) *מתי בפעם האחרונה היית מחוץ לבית?* לפני שעה. *במה הסתכלתי לפני השאלון הזה?* בהודעה של תפוז אנשים מודיע *מה אתה לובש?* גופייה לבנה, בוקסר כחול וסנדלי שורש :) *על מה חלמת בלילה החארון?* חלמתי שאני נוהגת על משאית ולא הצלחתי להשתלט על כל העניין. *מתי הייתה הפעם האחרונה הצחקת?* הרגע.. *מתי הייתה הפעם האחרונה שהתנשקת?* לפני חודש, אולי קצת פחות... *ראית משהו מוזר לאחרונה?* לא במיוחד. *מה הסרט האחרון שראית?* ג'אקאס הסרט. מכונית... אולי פיג'ו 307 כמו שאני אוהבת.

it is just me

New member
מה../images/Emo35.gif כבר תורי../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif

תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? קופסה של קלינקס
מה הדבר האחרון שצפית בו בטלוויזיה? אתמול בלילה ראיתי E.R.
בלי להסתכל נחש מה השעה? מוקדם
אולי שמונה ומשהו?
עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? 08:32
לא כולל המחשב מה אתה שומע? את המזגן של השכנים (אני את שלי עוד לא הדלקתי
)
מתי היית בפעם האחרונה מחוץ לבית? אתמול בצהרים
במה הסתכלת לפני השאלון הזה? בפלאפון
- לוודא שלא קיבלתי הודעות דחופות במשך הלילה
מה אתה לובש?
פיג'מה מה פיג'מה מה פיג'ם פיג'ם פיג'מה מה *למה אין אייקון של זברה*
על מה חלמת בלילה שעבר? כלום:(
מתי הייתה הפעם האחרונה שצחקת? בשבת (הייתי אצל חברה שלי בצהריים והרצנו צחוקים). וואו, זה היה מזמן... אתם מוזמנים לגרום לי לצחוק
מתי הייתה הפעם האחרונה שהתנשקת? אני לא נותנת
נשיקות, אבל אתמול לפני שהלכתי לישון אמא נתנה לי חיבוק
ראית משהו מוזר לאחרונה? מישהו שלא אוהב מוסיקה של חוה
אלברשטיין
מה הסרט האחרון שראית? "Along Came Polly" בDVD.
אם היית הופך למולטי מיליונר בן לילה, מה היית קונה? הייתי קונה לחברה הכי טובה שלי כרטיס טיסה
להודו (וחזרה)
ושהייה לכמה שבועות. כי היא הייתה שם לפני כמה שנים, והיא נורא מתגעגעת לשלווה שם. אז הייתי קונה לה ליומולדת
וכמובן שהייתי נוסעת לחודש-חודשיים לחרוש את פולין/אוסטריה/גרמניה וכו'

../images/Emo26.gif

תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון?במחשב השני. מה הדבר האחרון שצפית בו בטלוויזיה? משחקי האולימפיאדה
בלי להסתכל נחש מה השעה?9:00 עכשיו תסתכל על השעון מה השעה?9:02 לא כולל המחשב מה אתה שומע?כלום. במה הסתכלת לפני השאלון הזה? על ההודעות בפורום. מה אתה לובש? חולצה ומכנס על מה חלמת בלילה שעבר? לא זוכרת. מתי הייתה הפעם האחרונה שצחקת? מתי הייתה הפעם האחרונה שהתנשקת? ראית משהו מוזר לאחרונה?לא מה הסרט האחרון שראית?רשימת שינדלר. אם היית הופך למולטי מיליונר בן לילה, מה היית קונה?אי בודד.

למעלה