ברוזה, ח"כ בריזון וגוטליב- היום

יאללה ../images/Emo13.gif

"לחצו על מיתר 6 והשוו את הצליל למיתר 5 פתוח." (ד"ר גיטרה)
באויר
אגדת הלפרקונים הקסומה
11:30?
11:22... טוב נו...
מטוס
אתמול
הודעות אחרות בפורום...
גופיה וטרנינג
לא ממש זוכרת... אבל נראה לי שזה היה קשור לפולין, לעלים שם בשלכת...
אתמול
הממ הממ... לא
אגדת הלפרקונים הקסומה...
דיסקים ומיתר שישי לגיטרה (איך הצלחתי לקרוע אותו? איך??)

L i T a L 1

New member
שלי

לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? "תרמילים, ונתתי לכן כובעים ומקלות וגללי נייר, ואתן יצאתן למסעיכן בבית למן..." מתוך נשים קטנות תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? הפלפון שלי מה הדבר האחרון שצפית בו בטלוויזיה? אממ אני לא זוכרת אם זה היה הישרדות או עדן לנצח מה שבא אחרי בלי להסתכל נחש מה השעה? 4? עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? 3:45 לא כולל המחשב מה אתה שומע? אממ כלום... אני לבד בבית הרגע עובר מטוס מעלינו! מתי היית בפעם האחרונה מחוץ לבית? הבוקר הלכתי לחברה במה הסתכלת לפני השאלון הזה? בפורום במשהו מה אתה לובש? מיכנסים קצרים ורודים וגופיה ורודה עם ציור של סילבסטר על מה חלמת בלילה שעבר? לא זוכרת מתי הייתה הפעם האחרונה שצחקת? כשקראתי את התשובת שלכם מתי הייתה הפעם האחרונה שהתנשקת? *חסוי* ראית משהו מוזר לאחרונה? לא מה הסרט האחרון שראית? שרק בטיסה חזרה מפולין אם היית הופך למולטי מיליונר בן לילה, מה היית קונה? אוטו

boboshai

New member
אני יודעת שאני חדשה פה...אבל

גם אני רציתי (מאוד חדשה פה... רק מהיום) 1."בן רגע ריצדו על הרציף צלליות. פחדנו להפר את הדממה ולכן טרח כל אחד בחבילותיו וחיפס את קרוביו בהיסוס, בלחש" - הזהו אדם / פרימו לוי מתאים לפורום... 2.אאממ... אוויר 3. גל פרידמן לוקח זהב - כבוד 4.שלוש ומשהו, אולי קרוב לארבע 5.חח... 16:03 6.את דודים שלי מדברים בסלון 7. לא מזמן.. חזרתי מהעבודה 8.אממ... ב- פורום - שבו מצאתי את השאלון (מישהו מצא אותו במקום אחר ? ואם כן - התשובה שלו פה ?! לא נראה לי) 9. חולצה, מכנסיים, תחתונים וחזיה - רוצים צבעים ? 10. לא זוכרת 11. מזמן 12. עזבו... חברה טובה שלי פה - היא תגלה לכולם סתם ליטלוש - מתה עלייך !!! 13. כן, ראיתי מראה כשנכנסתי הביתה... פריקי 14. אקס-מן 2 בדי.וי.די 15. מיטה חדשה

boboshai

New member
אוי !

חיפש עם ס' - בושה עליי ! (אני לא ככה בדרך כלל - פשוט זה ציטוט)

mc charm

New member
יאלה גם אני רוצה!

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? "החומה הסינית הוקמה לפני יותר מאלפיים שנה כדי להגן על סין מפני אויבים" ספר של אחותי "פליקס במזודה המעופפת" (אגב היא בת 9 וחצי...) תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? חלון... מה הדבר האחרון שצפית בו בטלוויזיה? אמממממ אתמול בלילה במרתון אולימפיאדה שיש בערוץ אחד... בלי להסתכל נחש מה השעה? ארבע וחצי... עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? ארבע ועשרים... לא כולל המחשב מה אתה שומע? מנחים מפגרים מערוץ שש צועקים...אחותי צופה בזה... מתי היית בפעם האחרונה מחוץ לבית? אתמול בלילה במה הסתכלת לפני השאלון הזה? בתשובות של אחרים... מה אתה לובש? מכנס חאקי קצר וגופייה לבנה... על מה חלמת בלילה שעבר? אני לא חושב שחלמתי...כנראה שאני לא זוכר... מתי הייתה הפעם האחרונה שצחקת? אתמול בלילה...והרבה! מתי הייתה הפעם האחרונה שהתנשקת? לפני שבוע ראית משהו מוזר לאחרונה? לא שזכור לי... מה הסרט האחרון שראית? לפני ארבעה ימים... אם היית הופך למולטי מיליונר בן לילה, מה היית קונה? אני משער שבית ענק ומכונית בת ****

תשובות../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? וודקה המממ מה לעשות שהארון של היינות אצלנו נמצא צוד למחשב... מסביר כמה דברים על ההודעות שלי בפורומים השונים... מה הדבר האחרון שצפית בו בטלוויזיה? אולימפיאדה? טריאתלון גברים. בלי להסתכל נחש מה השעה? עשרה ל2 עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? 2 ועשרה לא כולל המחשב מה אתה שומע?קריין של היורוספורט מפרשן מקצה באתלטיקה ואת אמא במטבר שוברת דברים... בטעות.. ומכינה לי אוכל בו זמנית.. מתי היית בפעם האחרונה מחוץ לבית? בטיפול שורש? לפני שעתיים וחצי במה הסתכלת לפני השאלון הזה? בעמוד השער של הפורום מה אתה לובש? ג'ינס וחולצת גדנע חובלים (צוות 8 כבווווד!) על מה חלמת בלילה שעבר? משהו עם אמא שלי לא זוכרת מה.. מתי הייתה הפעם האחרונה שצחקת? לפני חמש דקות- הודעה מצחיקה בפורום.. וגם כשהסתכלתי על עצמי במראה אחרי טיפול שורש סטייל בולדוג מתי הייתה הפעם האחרונה שהתנשקת? עם מי? אמא? אתמול בערב ראית משהו מוזר לאחרונה? כן, טלויזיה.. מה מראים לילדים בימיינו? מה הסרט האחרון שראית? בקולנוע? שרק 2 אם היית הופך למולטי מיליונר בן לילה, מה היית קונה? אופניים

למעלה