העולם מצחיק, אז צוחקים ../images/Emo6.gif
לפני פחות מ-3 חודשים זה התחיל כהודעה של רוכב מתוסכל: "
הקמת קבוצה לטיולי שטח רגועים". איש תם וישר, שרצה רק "ל-ט-י-י-ל... לטייל לטייל לטייל לטייל...". לא עבר שבוע והוא הוצף ב
מבול של תגובות. "לא חיפשתי לעשות רעש ולא להפריע את השלווה בפורום" כך אותו איש צנוע, "גם לא להקלע למאבקי כוחות פנימיים עם ובלי טרולים. ימים יגידו, ושמי יופיע כאן
לעיתים נדירות." לאחר שבעה ימים בדיוק, התקיים
המפגש הראשון ואיתו הניצנים הראשונים של ה"התארגנות המהפכנית": "מפגש של אנשים עם מכנה משותף חזק וברור הושיב את כולם סביב שולחנות עץ מרובעים המסודרים במין מלבן כמו חדר ישיבות... קצת היסוס,הרבה תקוות ועם הזמנת הקפה הדינמיקה הטבעית גרמה להפשרה מהירה של האווירה...
השתלטנו על פנים בית הקפה ועל הסידור הפנימי שלו..." יום אחרי
המפגש הראשון, נשא "המנהיג" את דבריו, חנוק מהתרגשות: "רק אתמול זו היתה משאלת לב פרטית ("לטייל לטייל לטייל", א.ר.) היום זו קבוצה. ש
גודלת וגודלת וגודלת..." אבל עם האוכל (אצל הדרוזי) בא התאבון: "תודה על ההצעה להקמת אתר. האמת... אולי קצת הקדמתי ואולי קצת הגזמתי.. אבל מקננת בי מחשבה שכזו..." ועכשיו... יש אתר ויש לוגו ויש "
קהילת איזי ריידרס" ומה הלאה? מדינה קטנה? או אולי... דת חדשה? ~ ברוך אתה אדוני אלוהינו מלך העולם, אשר קידשנו במצוותיו וציוונו להגיע לשטח. אמן. <מנשק את המעביר האחורי> ~ נו...? תגידו אתם אימפריאליזם או לא?
אוקיי, תקראו לי סרקסטי
אבל בחייכם, זה סרקזם עדין, זה
בקושי מיקרו-סרקזם
ועדיין ברוח טובה
אז לא להיעלב
פשוט, בראיה היסטורית
אני מוצא את כל העניין משעשע למדי. (עם הקהילה הסליחה במידה ושעשעתי את עצמי בלבד
) ובאמת בלי ציניות - בהצלחה לקהילת איזי ריידרס. מאחל לכם עד 120 (רוכבים?) ואיזה הר על שמכם. (אם לא היו קוראים לגילבוע על שם אלונה הייתי ממליץ...)