ברוך אתה אדני אלוהינו מלך העולם

kanshoof

New member
מ ד ה י ם ! רק בשביל זה שווה לבוא !

שוב תודה לאיזיים על טיול מצוין !

רֶשֶף

New member
העולם מצחיק, אז צוחקים ../images/Emo6.gif

לפני פחות מ-3 חודשים זה התחיל כהודעה של רוכב מתוסכל: "הקמת קבוצה לטיולי שטח רגועים". איש תם וישר, שרצה רק "ל-ט-י-י-ל... לטייל לטייל לטייל לטייל...". לא עבר שבוע והוא הוצף במבול של תגובות. "לא חיפשתי לעשות רעש ולא להפריע את השלווה בפורום" כך אותו איש צנוע, "גם לא להקלע למאבקי כוחות פנימיים עם ובלי טרולים. ימים יגידו, ושמי יופיע כאן לעיתים נדירות." לאחר שבעה ימים בדיוק, התקיים המפגש הראשון ואיתו הניצנים הראשונים של ה"התארגנות המהפכנית": "מפגש של אנשים עם מכנה משותף חזק וברור הושיב את כולם סביב שולחנות עץ מרובעים המסודרים במין מלבן כמו חדר ישיבות... קצת היסוס,הרבה תקוות ועם הזמנת הקפה הדינמיקה הטבעית גרמה להפשרה מהירה של האווירה... השתלטנו על פנים בית הקפה ועל הסידור הפנימי שלו..." יום אחרי המפגש הראשון, נשא "המנהיג" את דבריו, חנוק מהתרגשות: "רק אתמול זו היתה משאלת לב פרטית ("לטייל לטייל לטייל", א.ר.) היום זו קבוצה. שגודלת וגודלת וגודלת..." אבל עם האוכל (אצל הדרוזי) בא התאבון: "תודה על ההצעה להקמת אתר. האמת... אולי קצת הקדמתי ואולי קצת הגזמתי.. אבל מקננת בי מחשבה שכזו..." ועכשיו... יש אתר ויש לוגו ויש "קהילת איזי ריידרס" ומה הלאה? מדינה קטנה? או אולי... דת חדשה? ~ ברוך אתה אדוני אלוהינו מלך העולם, אשר קידשנו במצוותיו וציוונו להגיע לשטח. אמן. <מנשק את המעביר האחורי> ~ נו...? תגידו אתם אימפריאליזם או לא?
אוקיי, תקראו לי סרקסטי
אבל בחייכם, זה סרקזם עדין, זה
בקושי מיקרו-סרקזם
ועדיין ברוח טובה
אז לא להיעלב
פשוט, בראיה היסטורית
אני מוצא את כל העניין משעשע למדי. (עם הקהילה הסליחה במידה ושעשעתי את עצמי בלבד
) ובאמת בלי ציניות - בהצלחה לקהילת איזי ריידרס. מאחל לכם עד 120 (רוכבים?) ואיזה הר על שמכם. (אם לא היו קוראים לגילבוע על שם אלונה הייתי ממליץ...)

רשף,כנס רגע....

תודה על ההצעה בקשר לשם של הר על שמנו. האמת... אולי קצת הקדמתי ואולי קצת הגזמתי.. אבל מקננת בי מחשבה שכזו...
וככה בערך נראה החזון.. סינגלים לכל המשפחה. סינגלים סלולים לפעוטות עם אופניים שלושה גלגלים בלי דרדרת,עם האימונים עוברים לשיפועים קלים עם חצץ ופניות של 30 מעלות עם קצת קוצים. מסלולים לבעלי אופני מדבקה,מאספלט עם קיוסקים מכולת ובית מרקחת. גם סניף של קופת חולים וחנות ירקות בדרך..הרבה צל ובריכות מים קטנות. מסלולים לרוכבים אגרסיביים,משולבים עם מטעני צד דמה ירידות על סלעים משוננים מחסומי קוצי ברזל משטרתיים במעברים בין הסלעים למי שחושב לזייף.. מסלול לרוכבים אמביציונים,חזקים קשוחים שלא מזיעים בעליות,שיפועים תלולים חיות נשכניות שרצות אחרי הרוכבים האיטיים בעליות טכניות,מראות המחזירות את קרני השמש מכמה כיוונים ונוף מדברי צחיח. מסלול למתלבטים איזה אופניים לקנות עם עמדות אינטרנט וקישורים ליצרנים בחו"ל. ההרשמה בקרוב. יורם

טוב , חזרתי להכרה ועכשיו זמן תודות

תודה לחברים (ולחברה) המקסימים על טיול קבוצתי ברוח אחרת לגמרי ממה שהיה מוכר לי עד היום. תודה לאיתי על הובלה נחושה במסלול "של גברים". תודה לאופיר ששיכנע אותי להצטרף והוא גם בעל זכויות היוצרים על התמונה שלי. בברכת כבוד ותהילה , עודד

tiranm1

New member
../images/Emo24.gif

עודד !!! ברוכים השבים..... מקווה שנחזור ליהנות מעטך ומידיעותיך.

אם חזרת, אז יש חנות חדשה בהרצליה...

מה קורה? עודד! בבקשה אל תלך מאיתנו להרבה זמן עוד פעם. אם מעצבנים אותך בפורום הראשי תבוא לכאן, פה ידידותי יותר, קטן יותר, חברי יותר. סיגל מה איתך? מתי יש טיול של השאנטי? ברחת לנו למדבר ולא חזרת.

yasigal

New member
ואם אתה כבר באזור אז יש ב"ס מדהים

לא רחוק משם..כולה חצי שעה נסיעה.. כהנוביץ, מה אתה מזוכיסט? למה אתה מתגרה בי? הרי אתה יודע שזה יחזור אליך כמו בומרנג ואתה כבר יודע יד מי תהיה על העליונה
. אז למה לך?
בכל אופן, אני דווקא טיילתי באדיבות נועם אבנון וחברתו ג'יני שתחיה ובאירוחם הבלתי נלאה בקיבוץ מורדי הגטאות הפסטורלי.. ואפרופו..השאנטי פנויים להובלה בסוף שבוע הזה..אז אולי אתה תרים את הכפפה. בכל אופן מורה ומחנך בארץישראל ועוד מורה להיסטוריה.. או שמא אתה מתכונן לשנת הלימודים הקרובה..משנן חומר..מכין דברי פתיחה מאיימים לתלמידים השוררים.."יש בי צד טוב ויש בי צד רע..אם תהיו טובים תכירו את הצד הטוב שבי, אבל אם לא תתנהגו יפה.." וכו' וכו'

למעלה