ברוך בורא הוולנטיין ישתבח שמו לעד

Agent5

New member
יש מספר מוצרים לוולנטיין

אני חושב שלמיצו יש קצת נסיון עם אחד מהם לפחות. כל המוצרים עובדים בשיטה דומה, מתחברים ליציאה הייעודית של הוולנטיין ומתחברים לחיווי ויזואלי/קולי בתוך הקסדה. הנה דוגמא אחת. בדגמים האחרונים של הוולנטיין הוסיפו תמיכה במוצרים אלחוטיים גם אבל אני לא יודע אם התחילו לצאת מוצרים שתומכים בזה עדיין.

M a x

New member
בזוקה ו...עתידות...

תתחדש, אבל איך לומר...

אני צופה תוך שבוע שבועיים הודעה נוספת בפורום עם הכותרת "איך מייק ולנטיין עשה עלי קופה" או משהו בסגנון.
ומדוע?

על האופנוע הקודם שלי היה מותקן חמל מתוחכם יותר אפילו מזה שאתה התקנת...
מעבר לוולנטיין והצ'יטה הוספתי גם M-25, או במילים אחרות, סגרתי את כל הפינות ו...כן, ניצלתי מספר פעמים ממארבי לייזר, ודבורה אבל איך לומר...מהרכיבה עצמה ממש לא נהניתי, הצורך הבלתי פוסק לבדוק כל הזמן כי המערכת מתפקדת, הכל מחובר וכל נוריות החיווי תקינות גרם לי להעביר יותר מדי תשומת לב מהכביש ללוח המכשירים

תשומת לב שאסור לנו כרוכבים להפסיד לדעתי לפחות.
באופנוע החדש לא טרחתי כלל להתקין אף אחד מהנזכרים למעלה.

עכשיו נחזור לעתידות...
מקריאת ההודעה שלך אני מקבל את הרושם שאתה מסוג האנשים שירשו לעצמם רכיבה מהירה יותר בעקבות התקנת החמל המדובר, אתה תלמד לסמוך עליו ופחות על העיניים וההגיון.
בקרוב תגלה כי חליפת ההגנה שלך אינה מושלמת, ותגלה שנגד מד לייזר היא אינה יעילה כלל.
מאוחר יותר תוסיף גם משבש לייזר, ואז תוכל להרשות לעצמך ל"קרוע" את הכביש כמה שתרצה.
אחר כך תגלה שגם למשבש הלייזר יש מגבלות והוא אינו נותן מענה מלא לכל המקרים.

אין תחליף לרכיבה מודעת, החמל שלך יכול במקרה הטוב להיות תוספת לכך.

מיצו

New member
אני בהחלט נוטה להסכים עם דבר המקס

הטכנולוגיה באה רק כדי להשלים את המודעות. אם אדם רוכב בליינד בהתאם ל"הוראות" שהוא מקבל מהצ'יטה או מכל אמצעי אחר, שלא יתפלא שהוא ימצא עצמו נטול רישיון במוקדם או במאוחר.

bulb

New member
דרום טיבט קרובה לצפון איטליה? (;

רק שלא תתחיל לי עכשיו עם ווילים בשכונה.

מיצו

New member
זו מכונה שנועדה בדיוק לזה

(עד שנגמר לה הדלק... איך אתה מסתדר עם טווח של 120 ק"מ???)

M a x

New member
מצאתי פתרון מצויין

עוצרים לתדלק כל 120 ק"מ

אגב, בכבישים טכניים הוא מסוגל לעשות "בית ספר" לאופנועי ספורט חדישים, כך שמתברר שלא רק לוילי הוא נועד.

עושה רושם שהדבר העיקרי שעמד למתכננים של הדגם בראש היה: כיצד לייצר את האופנוע הכי לא פוליטיקלי קורקט שניתן

bulb

New member
לא, מישהו אמר שווילי לא מראה על שליטה בכלי (;

למעלה