אני אצביע למצעד של שבוע הבא, כדי שהיא תהיה במקום הראשון..
L limors2 Active member 30/6/06 #21 תצביעי היום או מחר, כי אפשר../images/Emo54.gif להצביע רק בסופ"ש... ויברך אותך האלוהים
A a b u y a New member 30/6/06 #22 ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אכן כואב איך ששאקירה והירכיים ירדו להן אני קורא לכולם להצביע שאקירה מעתה כדי להחזיר עטרה ליושנה
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אכן כואב איך ששאקירה והירכיים ירדו להן אני קורא לכולם להצביע שאקירה מעתה כדי להחזיר עטרה ליושנה
R Rachel47 New member 1/7/06 #26 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif את לא שפויה
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif את לא שפויה
I is258 love shiri New member 1/7/06 #31 ../images/Emo207.gifשאלה על ההצבעות למצעד../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif אפשר להצביע כמה פעמים עם אותם פרטים? אני תמיד מצביעה כמה פעמים וכותבת את השם/טלפון/מייל שלי ועכשיו אמרו לי שזה לא תופס.. הצבעתי סתם?
../images/Emo207.gifשאלה על ההצבעות למצעד../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif אפשר להצביע כמה פעמים עם אותם פרטים? אני תמיד מצביעה כמה פעמים וכותבת את השם/טלפון/מייל שלי ועכשיו אמרו לי שזה לא תופס.. הצבעתי סתם?
R Roy191 New member 1/7/06 #32 לא שמעתי מעולם שזה לא תופס, ובתקופה שהייתי מצביע כמה פעמים ( ) גם הייתי שם את אותם הפרטים
I is258 love shiri New member 1/7/06 #33 תודה../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif יש פה מישהו שיודע בטוח?
I is258 love shiri New member 3/7/06 #39 אתם ממש סתומים../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif אפשר להצביע רק פעם אחת מאותם פרטים למה לעזאזל אתם עונים אם אתם לא באמת יודעים?! יופי סתם הצבעתי...
אתם ממש סתומים../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif אפשר להצביע רק פעם אחת מאותם פרטים למה לעזאזל אתם עונים אם אתם לא באמת יודעים?! יופי סתם הצבעתי...
I is258 love shiri New member 3/7/06 #47 שלחתי מסר להדר מרקס../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif והיא אמרה לי שאפשר רק פעם אחת
A as40 New member 3/7/06 #41 עד מתי אפשר להצביע למצעד ? עד מתי אפשר להצביע למצעד של אותו שבוע ? חלק אומרים עד יום שני וחלק אומרים עד יום שלישי מישהוא יודע בטוח עד מתי אפשר להצביע שזה יחשב לאותו שבוע?
עד מתי אפשר להצביע למצעד ? עד מתי אפשר להצביע למצעד של אותו שבוע ? חלק אומרים עד יום שני וחלק אומרים עד יום שלישי מישהוא יודע בטוח עד מתי אפשר להצביע שזה יחשב לאותו שבוע?