ברוך הבא הגבר

rolan

New member
ברוך הבא הגבר

מורכבי שמחתי לראות שהעזת והקלדת... לא נורא נכון? זה יופי, עכשיו שב איתנו תתרווח לך ותיכף עלמה תכין לך ולאוהי קפה עם הל... עכשיו ברצינות אשמח לשמוע גם את הצד שלך אנחנו - הנשים יודעות לתת עצות אתם הגברים - אנשי המעשה חשוב שגם הצד הזה ישמע....

מורכב

New member
../images/Emo23.gifשמחתי

איזו קבלת פנים חמה ולבבית. איך אפשר שלא להמשיך? שמחתי לקבל את התגובות לכניסתי לפורום היה שווה. כמובן שבהמשך אני יפרט יותר אך ברגע זה אני רץ לוקח את הילדים ורץ לחוף הים. נתראה בקרוב מורכב

blonda3

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo127.gif../images/Emo163.gifאיזה כייף לילדים בים

אולי גם אנחנו נלך לשם מחר.... בלי נדר.... שבת שלום רגועה לכולם.

rolan

New member
שבת שלום ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

שבת ראשונה מזה זמן רב בא נהיה לבד סייחה אצל אבא דב שבלולית בצבא ברווז וטליה לא יגיעו אולי חתלתולה תציץ אלינו אנחנו בחופש!!!

עלמה 3

New member
שבת שלום לכולם...../images/Emo48.gif../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif

רולן, לנצל כל רגע בחופשה השבתית לכולם, שבת נעימה, רגועה ושקטה עלמה

1נתי 1

New member
להזמין כבאי אש?

תעשו חיים בחופשה הקצרה ולא להשתולל יותר מידי

שבת המלכה

רציתי לעשות נקיון בבית נכנסתי למיטה ונרדמתי כמו גדולה עדדדדדדדד עכשיו. דחוף..........מישהו מכיר עוזרת שמוכנה לעשות זאת במקומי ,מהר מהר שאף אחד לא ירגיש? שבת שלום לכולם

*יערית

New member
שבת שלום../images/Emo141.gif ../images/Emo39.gif

לכל המורכבים והמורכבות לכל האמיצים והאמיצות לכל השווים והשוות, שבת שלום
שבת של מנוחה{מי נח בכלל בשבת עם ילדים?} וכמו שאומרים...באה מנוחה ליגע

שיתוף - נסיעה לחו"ל ../images/Emo7.gif הספיק לעבור

בן זוגי עובד בין היתר גם בחו"ל בדרך כלל אני מצטרפת אליו מחר בערב הוא אמור לטוס ואני הפעם לא בער בי הרצון לנסוע שאלתי את עצמי מה קרה לך? סעי אמרתי לעצמי תזרמי מה שיהיה יהיה רק הבוקר קם בי הרצון איתו לנסוע,
כרטיס, איפה אמצא מהיום למחר בזמן העבודה זוג לקוחות שמע שהתקשרתי לסוכנות נסיעות אמר האיש מה את מתאמצת אישתו עובדת בסוכנות נסיעות טלפון אחד יש כרטיס את הדרכון סחבתי איתי שואלת אותי את פרטיי ואם הדרכון בתוקף ואני מידית עונה אין שום בעיה מביטה, ושוב מביטה התאריך פג התוקף בדיוק אבל בדיוק ב- 23 למאי 2003 לא משנה שכבר חצי שנה לא בתוקף אבל הצירוף מקרים שאותי הדהים או לא בעיני שום דבר לא מקרי זה לא הפעם, זה כנראה לא מתאים אינני יודעת כנראה שאצטרף אליו אינני יודעת ביום ראשון הלך לחדש ולאן שנזרום לשם אלך אז אהנה מהלבד
אילנה באהבה והתבוננות מגיעים לשלימות

rolan

New member
תמיד אפשר לחדש

בשדה התעופה קצת יקר אבל אפשרי אל תוותרי סעי איתו!!!

אני מקשיבה לעצמי ומשהו לא דוחף אותי

אולי בימים הבאים את הדרכון אסדר כבר ביום ראשון ואני אזרום ילך ילך ולא אמלא את הימים בפגישות ובילויים אילנה באהבה והתבוננות מגיעים לשלימות

כבר יצא טוב - יש לי כבר תוכניות../images/Emo140.gif

מחר אני מסיעה את בן זוגי לשדה התעופה ושם קבעתי פגישה אם מי? עם שני חברי פורום גרושים וגרושות ובכיף אהההה מי רוצה להצטרף? אני אהיה באזור בשעה 7 בערב אז כל עקבה לטובה אילנה באהבה והתבוננות מגיעים לשלימות

עלמה 3

New member
כן, שום דבר לא מקרי ../images/Emo140.gif

לא הבנתי ממך, יש לך בן זוג... ספרי ... שתפי , לפני שאת
ומהכיבודים ........ איזה חמוד
עלמה

אמרתי ארוך נבהלתם מה קרה? הארוך...

מפחיד אותכם, האורך יכול לענג חה..חה..החה.. אילנה

עלמה 3

New member
הגודל לא קובע ../images/Emo67.gif

טקטיקה - חשובה נו אני פה מקשיבה עלמה

עלמה 3

New member
אני רואה שהינכם כאן..........

גם אני, היום כתבתי אימל כזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזה ארוך. שבחיים לא כתבתי כזה דבר, הוצאתי את כל הכל הכל הכל הכל הכל ...... אחות של מורכב שלחה אימל, תוקפני החצופה ........... כל כך שמחה , שהקאתי הכל........... ועכשיו, תחושת הריקנות... הכל יצא, כמו אחרי לידה.......... ולמה ? אני אשמה וצריכה לקבל אימלים כאלה, מאנשים בעלי נכות ריגשית קשה? למה ? אילנה, נו תגידי - שכלום לא במקרה , ואני צריכה לתקן, אילנה איך איך לתקן???????????????????????????? אולי תתני לי כלי ? עלמה

למעלה