ברוך הבא הגבר

עלמהלה זה נשמע נורא...לנשום עמוק

לא לתת לזה כוח להכניס לחיים שלך רעל במריבות - אין מנצח ומנוצח תסלחי לי אני לא בעניינים וקשה לי לענות פרטני אך אני בטוחה שגם אחרי שאמרת שהקאת הכל ומרגישה תחושת ריקנות אני חולקת במה שאת למראית העין אומרת כי אני חשה עדיין את הכאב בך מקום להסתכל - אינני יודעת על מה המהומה ומה נאמר אך אני במקומך מקשיבה או קוראת ושואלת האם יש משהו בנכתב אמת? כי אנחנו מעבר לדאגה על התדמית אנחנו חסופים למה שאנחנו מאמינים שכך אנחנו וכל מה שיאמר נוגע בנו כל זמן שלא נסיר את הדעה הזו בנו ואם נאמר דברי הבל, אז אני שואלת אותך, אז אמרה ביג דיל את לא מבינה זה שלה, בדרך כלל אנשים מעבירים אלינו ביקורות ותארים שהם רואים בעצמם, וזה בכלל לא מתעסק בך אני חושבת שאת צריכה ודחוף לעשות איתך בירור ולהחליט ממש להחליט שכל זמן שתעריכי את עצמך כפי שאת כל פוץ יצליח בך לפגוע הרוע הזה סביבנו ובא לכשל אותנו העבודה שלך עם עצמך בעצומה אני מאחלת לך המון הצלחה אני לא יודעת מה איתה אני יודעת שאני אוהבת אותך חזקי ואמצי ואת בבית ספר ואנחנו התלמידים אל תשכחי נזכרתי סיפור אישי- השבוע אחת מפורום אחר זרקה לי משפט מלא עקיצה ללא הקשר לא נפגעתי ולא כעסתי אך אליה כתבתי ובקשתי תגובות להודעות שלי אינני רוצה לראות, נקודה סוף גם להגיב צריך לדעת לעזעזל כמה רוע יש לאנשים ולמי שיש לו בעיות עם עצמו שעלי רוצה לזרוק אין סיכוי לא בסביבה שלי,שלום אילנה באהבה והתבוננות מגיעים לשלימות

עלמה אני לא יודעת מאיפה להתחיל

בקיצור התברכתי בגבר ...עלו כל כך הרבה מילים 12 שנים אני גרושה הייתי אישה מאוד מחוזרת ועוד אז הייתי תמיד ומכל מקום חוזרת עם פיתקאות (אם תשאלי אני עד היום לא מבינה איך) לא הייתי "בעיני" יפה וחתיכה היום שלא נדבר עלו עלי עוד12 קילוגרם אך נחזור לעניין, תמיד בקשתי גבר לא חתיך (כמו כל אלה שהסתובבתי אז ) ומצידי גם לא עשיר (שבעתי מכסף בנישואיי) רק רק שתהיה לו נשמה טובה ושאוכל לידו להיות ערומה בכל תחום והגורל נענה לדרישותיי יש לי גבר לא יפיופ, נאה לא רע כסף היה, אך עם נשמה חבל"ז מסוג הגברים הג'נטלמנים (פולניחה חה חה ) מפנק את הלב והנשמה מפרגין חופש הוא מאוהב בי אז עם המון זרים אפילו את השער הנושר שלי אסף עד היום ישנים מחובקים ונשיקות ליד הכיור והמבטים ומה שחשוב זה הבנה איכפתיות ומרחב נתינה ועוד יצרנו בחיינו הפעם לא חזרתי על הטעויות הגבר שלי על אף הגיל הגובה והתפקיד הוא אחראי על הכביסה מנקה איתי את הבית ושותף בכל מטלה והכל עם המון אהבה מפרגנת מלטפת מענטיזית וכמובן מקבלת... יש הרבה סיפורים אני מקוה שנתתי לך תמונה עדכנית אילנה באהבה והתבוננות מגיעים לשלימות

rolan

New member
אז קדימה, אילנה

לשפוך כאן את הפרטים כמו שכולם עשו את והוא... הילדים שלך הילדים שלו ואם יש משותפים וכו וכו... אוסיף אותך לרשימת החברים...

rolan

New member
לא פרטתי?....

הסתכלי בשער הפורום משפחות מורכבות תעודת זהות כל אחד כתב שם פרטים על משפחתו

עלמה 3

New member
אילנה, - תודה ../images/Emo24.gif

מה שתארת כאן - זאת אכן דרכי...... קשה לי , מודה קשה לי מול משפחתו של המורכב ליישם את זה. כן כן, בודאי, אני יודעת היטב שאין אמת בנכתב.. ועוד יותר אני יודעת שהעברת הביקורת והתארים זה מה שהיא רואה בעצמה... לא בטוחה שהיא מבינה את זה - אז הייתי חייבת להגיב - בכדי שאולי היא תבין - נראה לי שעשיתי לה שירות ! אני כרגע , מאד כואבת , מה שמרגיז אותי - שאני לוקחת עלי גם את הכאב של בעלי....... אולי בהמשך אני יכתוב על זה , פרטני יותר ! אילנה , תודה עלמה

למעלה