ברוך הבא לי!

TiptiponBoy

New member
ברוך הבא לי!

בעקבות תחנוניו הבלתי פוסקים של פייטון אני פותח כאן שרשור חדש כדי להצהיר על השתתפותי בפורום. עכשיו פייטון יוכל להגיש לי
על חשבון ה
....

python 4

New member
ברוך הבא, טיפטיפון!../images/Emo24.gif

איזו הפתעה! נחמד מאוד לקבל חבר חדש לפורום. אנא התכבד ב-
ספונטני לחלוטין על חשבון ה-
. תהנה ממנו!

Bow Wow2004

New member
ברוך הבא - חוקים

ממלך הפורום המכהן: א) מילים כמו "להצהיר" לא מקובלות כאן ב) מילים כמו "קהילה" לא מקובלת כאן ג) מילים כמו "שרידן/לואיס או שואיס" לא מקובלות כאן ד) הצהרות על הרצון שתהיה קהילה בתשוקות שיהיו שותפים בה שרידן/לואיס לדוגמא אסורות בתכלית האיסור. * יש אגב עוד כמה מילים אבל אני פשוט לא אכתוב אותם מהסיבה הפשוטה שאסור להזכיר אותם, מן הסתם... אנחנו כולנו פה אנשים תמימים וצנועים, דע לך את זה, ואני בתור מלך הפורום מרגיש חובה להסביר את ההסבר הזה. פוסטים נעימים...

TiptiponBoy

New member
אויש...

א)מר. וואו,אני מטיל ספק בהיותך מלך הפורום ודורש לדעת מי הכתיר אותך ואילו סמכויות יש לו. ב)מהבעיה שלך עם מילים כמו "להצהיר" / "קהילה" אני אמור להסיק שאתה הומופוב מוצהר? ג)האות השביעית בעברית על אנשים צנועים! מעניין שכל ההומופובים אומרים שהם צנועים... ד)עכשיו הגיע הזמן לעבור על כל חוקי באו וואו: יש להצהיר שיש צורך בקהילת GBLT בתשוקות! הם לא יהיו מאורגנים אבל כמובן ששרידן ולואיס יעזרו בכל הקשור בנושא קידום קהילה זו! ואני בתור הילד הרע של הפורום מרגיש חובה לכתוב כל זאת. פוסטים נעימים גם לך...

Bow Wow2004

New member
אויש...

א) זה מר. 2004 בשבילך, ויש לי אתר מעריצים רשמי שיוכיח את הטענה. ב) אני? הומופוב? ממש לא, אני הכל רק לא זה. אני רק מבקש לרחם על ילדות החט"ב/תיכון פה שצריכות להחשף ל...אהדת הבקסטריט גירל הזאת. ג) בתור מ-ל-ך ה-פ-ו-ר-ו-ם אני יכול להגיד לך שאני מאוד מאוד צנוע. ד) עברת על החוקים שלי? לגיליוטינה! או שאפילו יותר גרוע, קבל דייט לוהט איתה------>

TiptiponBoy

New member
אויש number 2 (האויש שלך לא נחשב)..

1)באו וואו האמיתי שינה את השם המקצועי שלו (או לפחות ניסה לשנות) למיסטר וואו,מן הראוי שנכנה גם אותך כך. 2)אין צורך לרחם על ילדות החט"ב/תיכון כי אני בן 15 (גיל חט"ב/תיכון)! רוב הילדות בגילאים אלה הן כבר לא ילדות אלא נערות צעירות ורובן פאג-האג'ס אז אין ממה להגן עליהן. חוץ מזה,אני שונא את הבקסטריט בויז וכך גם רוב האנשים. זה שאתה טוען שגייז אוהבים/מעריצים אותם נכון כמו שבשרידן אין משהו גברי. מדובר בסך הכל בשמועה זדונית ודעה קדומה שאתה מנסה להפיץ לשווא. ג)אתה הכתרת את עצמך! צא מזה,בנאדם! ד)אין קשר של ניגוד בין צניעות להומואים. הכל סתם קנוניה של ההומופובים. אני גיי ואני יחסית צנוע. ד)לך אתה לדייט לוהט איתה! אני עדיין מעדיף את ג'סטין מQAF!

Bow Wow2004

New member
ברוך הבא לפורום ../images/Emo140.gif

תגיד עליי הכל רק אל תשלח אותי לדייט עם האנג'ל-ברט הכלבה המסריחה הזאת שמחייה כל דבר שזז. אמרתי ואומר זאת שוב: אני רוצה לראות שכשהיא תמות מי ירוץ להחיות אותה. זונה...

moran14h

New member
אויי טיפטיפון יקירתי

אל תשים לב לבוואו וואו, הוא מנסה לשלוט כאן..לא מצליח לו.. הוא הראה לנו כבר כמה פעמים שהוא לא אוהד גייז ,אבל לנו לא אכפת! הומואים לרוב נראים יותר טוב מסטרייטים ואני דרך אגב חושבת שהומואים נורא חמודים! אז זהו..אל תתייחס עליו.. בוואו יכול להיות מצחיק אבל מה לעשות שלפעמים הוא עובר את קו הטעם הטוב..

t o o l

New member
זה ממש לא הזמן לריבים

עם באוו וואו! מחר הוא עוזב אותנו.

TiptiponBoy

New member
או.קיי. אז לא עכשיו...

אבל בפגישת הפורום הבאה אני והוא נעשה קרב יריות.

TiptiponBoy

New member
בתור התחלה...

אני יקיר ולא יקירה (תלמדי עברית <פ'סדר> חחחח). חוץ מזה בקשר לכל השאר קבלי ח"ח
.

Bow Wow2004

New member
מה?! תוכיחי!

ואני לא באמת מנסה לשלוט כאן. ואני לא הומופוב. (~אזעקה~ נחש צפע, אני חוזר נחש צפע, באוו וואו מתקיפים אותך). וטיפטיפון, הצצתי בבלוג שלך ועכשיו הכל ברור לי... זה קשור לגאווה! אתה גאה בתמונות הנדירות שלך ממיטב הסדרות המצוירות (והמצוינות) של פעם. ישר כח.

TiptiponBoy

New member
מר. וואו,אין מילים בפי...

סוף כל סוף מישהו קלט שעיקר הבלוג שלי הוא נוסטלגיה!

רגע

אז כל הדיבורים האה על גייז... זה אומר שאתה גיי?או שסתם הנושא עלה..? חוץ מזה אם אתה גיי מה זה קשור לפורום?? או שיש לזה קשר בלתי נפרד..?

TiptiponBoy

New member
ודודלי

א.אני גיי ב.הקשר אינו בלתי נפרד,סתם הנושא עלה ואמרתי שחבל שאין יצור של הקהילה גם בצ'וקות אז התחיל הויכוח.

ויש לי עוד שאלה

אם זה לא מפריע.. פשוט זה מעניין אותי אתה רק בן 15 נכון? אז איך אתה יודע שאתה גיי? אתה בטוח? או שעוד לא ממש... וזה סתם כי זה מעניין אותי

למעלה