ברוך הבא לי!

TiptiponBoy

New member
יופי!

זה מצויין שיש לך עוד שאלה -כי לי יש עוד תשובה
! נכון,אני בן 15 ואני מודע לעצמי. כן, אני מאוד בטוח,לא חייבים לקיים יחסי מין כדי לדעת למי נמשכים (כמו שלא צריך לטעום קצת מכול גלידה בחנות בשביל לדעת מה לקנות). אני בטוח שאת לא היית צריכה לקיים יחסי מין עם בת כדי לדעת שאתה נמשכת לבנים,אז גם אני לא.

leeo

New member
../images/Emo78.gifיש הגיון בדברייך..../images/Emo11.gif../images/Emo78.gif

leeo

New member
|פיצה../images/Emo41.gifפיצה|=../images/Emo21.gif../images/Emo21.gif

סבבה

והאמת שאתה צודק פשוט תמיד אומרים שבקטע הזה כן צריך לנסות ובת שעוד לא חוותה חוויה מינית עם בת אז היא לא יכולה לדעת אם היא לסבית או לא.. הבנת משהו? וזהו

python 4

New member
יודעים. לא צריך להתנסות בשביל לדעת.

אחרי מי את מסובבת את המבט ברחוב? מי עשה לך משהו כשראית אותו בלי חולצה - לואיס או שרי? טוב, לא דוגמא טובה כי שרי מכוערת גם בעיני סטרייטים רבים וטובים, אבל הבנת את הכוונה. השרי היא יפה. השרי היא חכמה.

moran14h

New member
מה להוכיח? יש בזה צורך בכלל?

אתה כל הזמן אומר שאתה "מלך הפורום!" ובסדר אתה לא הומופוב.. אם אתה אומר אז כנראה שאתה יודע יותר טוב..מצטערת!

leeo

New member
../images/Emo78.gifלמה..../images/Emo12.gif../images/Emo21.gif

למה אתם קוראים לבאוו אוו באוו אוו?
יש לו שם:אלעד..

Scarlet Witch13

New member
ברוךךך הבאאא../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אני יעל! נעים מאוד להכירך!! וואי.. השם שלך מחזיר אותי אחורה... "טיפטיפ.. וחברה, טיפטיפון!" אחח.. הקטקטים! זו סדרה קלאסית!
(ולא, אין לי מושג מה הקשר של הפרחים) ברוך הבא והשתלבות מהירה!! כמובן שפה זו לא תיהיה בעיה כי יש כאן חבר'ה אחלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

python 4

New member
עכשיו כשאני חושב על זה...

אני לא זוכר שאת פתחת שרשור 'אני חדשה, תנו לי שוקו!' קדימה! אל תוותרי על זכוייתיך! תאבקי עליהם! אלפי אנשים מסרו את חייהם במהלך ההיסטוריה בשביל שאת תוכלי לפתוח שרשור 'שלום אני חדשה כאן מה עם השוקו שלי' באופן חופשי ודמוקרטי. בהצלחה.

TiptiponBoy

New member
משהו כאן מסריח...

רק פייטון נותן לי
על חשבון ה
לכבוד הצטרפותי?! כל האחרים קיבלו יותר מספל אחד! אני מרגיש מוזנח....

leeo

New member
../images/Emo78.gifקח ממני..../images/Emo21.gif

(נגמר השוקו)על חשבון ה
..

Scarlet Witch13

New member
../images/Emo85.gifקח את הדובי שלי!

אבל תחזיר לי אותו מתישהו!
וזה ממני אליך!! וקח גם את
לא יודעת למה אבל אולי תמצא לזה שימוש! :))

TiptiponBoy

New member
תודה על הדובי...

אבל אני לא צריך
, יש לי מספיק שלדים משלי בארון

Scarlet Witch13

New member
אוווו הבנתי....

אוקי דוקי! אבל אם תצטרך משהו! אנחנו כאן.. בשבילך... (וואי וואי וואי איך הפרסומת הזאת נכנסה בי חזק!!) קשה קשה....

למעלה