ברוך הבא ל BBJ של מיקרוסופט שהצטרף אתמול ל 767 מצי מטוסי מייקרוסופט העולמית.
י ירון אלדר New member 22/8/05 #1 ברוך הבא ל BBJ של מיקרוסופט שהצטרף אתמול ל 767 מצי מטוסי מייקרוסופט העולמית.
M malder New member 22/8/05 #4 בטוח שהם של מייקרוסופט? באמת ראיתי אותם חונים בג'ולייט, חשבתי שהם באו לשידרוגים בבדק... אנחנו קראנו להם "אבא ובן"
בטוח שהם של מייקרוסופט? באמת ראיתי אותם חונים בג'ולייט, חשבתי שהם באו לשידרוגים בבדק... אנחנו קראנו להם "אבא ובן"
ו ונפלון New member 23/8/05 #21 בדיוק רציתי לשאול מה זה השני... מטוסים האלה, ראיתי אותם לפני כמה שעות בנתב"ג
P pelegs New member 25/8/05 #27 גם הם נוטים להתרסק אחת לכמה שעות עבודה כמו שאר הדברים של מייקרוסופט? (התמונות יפות! )
י ירון אלדר New member 22/8/05 #3 מטוסי הגלובלס תופסים לאט לאט את מקומם בציי מטוסי המנהלים.לאחרונה קנה סטף ורטהיימר,אחד כזה,המחיר בסביביות 20 מיליון דולר,תלוי ב"עיצוב הפנים"... היום חונים בנתב"ג 5 (חמישה) גלובלים,ביניהם ההוא של סטף,ואחד השייך כנראה לחברה המייצרת.
מטוסי הגלובלס תופסים לאט לאט את מקומם בציי מטוסי המנהלים.לאחרונה קנה סטף ורטהיימר,אחד כזה,המחיר בסביביות 20 מיליון דולר,תלוי ב"עיצוב הפנים"... היום חונים בנתב"ג 5 (חמישה) גלובלים,ביניהם ההוא של סטף,ואחד השייך כנראה לחברה המייצרת.
N NNN747 New member 22/8/05 #8 כמו שזה נראה אכן עדיין לג'ולייט יש. עבודה... חונים שמה כל מיני מטוסי מנהלים ומטוסים פרטיים ולפעמים מטוסים בדרך לתיקון בהאנגרים... חשבתי היא תישאר שוממה לאחר פתיחת טרמינל 3...
כמו שזה נראה אכן עדיין לג'ולייט יש. עבודה... חונים שמה כל מיני מטוסי מנהלים ומטוסים פרטיים ולפעמים מטוסים בדרך לתיקון בהאנגרים... חשבתי היא תישאר שוממה לאחר פתיחת טרמינל 3...
א ארזS New member 22/8/05 #14 סליחה שאני מתערב [לא שאלת אותי...] אבל בינתיים אתה יכול לראות כאן כמה תמונות יפות של 4X-CMZ . [אם תרצה תגדיל את התמונה שמוצאת חן בעיניך]. למה אתה מחפש תמונה שלו אם מותר לשאול ?
סליחה שאני מתערב [לא שאלת אותי...] אבל בינתיים אתה יכול לראות כאן כמה תמונות יפות של 4X-CMZ . [אם תרצה תגדיל את התמונה שמוצאת חן בעיניך]. למה אתה מחפש תמונה שלו אם מותר לשאול ?
A Aviation Addict New member 22/8/05 #12 לא מייקרוסופט http://162.58.35.241/acdatabase/NNumSQL.asp?NNumbertxt=108ms אבל מטוס יפה בכל זאת.