ברוך הבא ל BBJ של מיקרוסופט

Aviation Addict

New member
קראת את הלינק שהבאתי?

רשום במדוייק על ידי ה-FAA שזה שייך לחברה אחרת (ולא למייקרוסופט).

ERJ PILOT

New member
עידן

מנסיון אני יכול לומר לך שלא כל מה שקוראים באינטרנט הוא נכון, אני עידכנתי מספר נתונים במשרדי ה-FAA לגבי הרשיונות שלי כבר לפני שנה והם עדין לא שינו את הנתונים במחשב. בנוסף יכול מאוד ליהיות שהחברה שהמטוסים בבעלותה מפעילה אותם עבור מייקרוסופט, זה פשוט עושה את הכל קצת יותר זול(לא קל לקבל תעודת מפעיל בארה"ב, החברה שעבורה אני טס מנסה לקבל תעודת מפעיל נוספת עבור עוד חברה, וזה לוקח להם כבר שנה שלמה וביינתים המטוסים שייכים לה אבל במחשב המטוסים עדין שייכים לחברה אחרת). לא הכל מדוייק , גם בארה"ב הגדולה

kennedy

New member
ובכן לא מייקרוסופט ולא נעליים.....

שני המטוסים שייכים למר אידלסון יהודי אמריקאי,מבעלי בית המלון והקזינו ווניס (ונציה) אשר בלאס ווגאס.הגיע לארץ עם קבוצה גדולה יחסית ( 15 אדונים)לאירוע בחסות הבונדס.שני המטוסים עוזבים את הארץ ב 27 באוגוסט,לידיעת הספוטרים.

ארזS

New member
ואכן כמו שחשבתי

אבל לא הייתי בטוח ב-100% מתברר שצדקתי בהערכה הקודמת שלי שזה המטוס הזה [ראו את שתי התמונות בבקשה !]

e dor

New member
סחתיין ארז

וסחתיין איתי. רק משהו קטן - סוף הרישום הוא MS וזה קיצור של מייקרוסופט ... יש קשר בין השניים אולי ? אני כבר לא מבין של מי זה

אני רואה שזה מאד מטריד אתכם

אפתור לכם את כל התעלומה. המטוסים שייכים לחברת interface group שהיא חברת האחזקות של המיליארדר היהודי שלדון אדלסון. הבן אדם הזה הוא בעלים של מספר נכסים עצומים בעיר ההימורים לאס ווגאס. ועשה את הונו מיצירת הרעיון של תערוכת המחשבים העולמית השנתית המתקיימת בעיר זו. יש לו השקעות גדולות בישראל. בין השאר הוא הקים בארץ את רשת החנויות לרכב "אוטו-דיפו" (שנמכרה בינתיים). את המטוסים של החברה שלו הוא מפעיל ע"י חברת תעופה פרטית שלו שנקראת YONA AVIATION. ועכשיו להסבר כל השמות וראשי התיבות. שלדון אדלסון נשוי לבחורה ישראלית (צעירה ממנו בהרבה שנים) ששמה מירי יונה. אז לחברת התעופה הוא קרא על שמה - יונה. ולמטוסים שלו הוא קרא בראשי תיבות של שני השמות שלהם - שלדון S, מירי M ומכאן שרישום המטוס הוא N905MS...

e dor

New member
מטריד זו לא המילה אבל תודה רבה !!

תודה על ההסבר, עכשיו הכל ברור. ואני חושב שאנחנו יותר סקרנים מאשר מוטרדים

שמח מאוד לראותך גם כאן

ומקווה שכאן האנשים יבדילו בין אפור השיער לאפור השער כפי שאתה בעצמך טרחת להסביר בפורום המקביל. בכל מקרה מעניין להחכים מהסבריך המלומדים

למעלה