מזל טוב לפורום החדש. שמחה להיצטרף אליכן. שרון
ט טל30י New member 23/5/06 #15 מזל טוב.. ../images/Emo24.gif שמחה להיות פה.... פעם ראשונה שאני רואה פורום נולד. יום מקסים, טל
ה הילה בסגול New member 23/5/06 #16 ברוכה למעגל טלי ../images/Emo140.gif אכן פורום נולד... חבלי הלידה עושים רושם של קלים אבל עבודה רבה לפני - אני רוצה למלא עבורנו את הקישורים/מאמרים ועוד...
ברוכה למעגל טלי ../images/Emo140.gif אכן פורום נולד... חבלי הלידה עושים רושם של קלים אבל עבודה רבה לפני - אני רוצה למלא עבורנו את הקישורים/מאמרים ועוד...
ה הילה בסגול New member 24/5/06 #21 לקריאה... ומה עם הכתיבה ? ? ../images/Emo6.gif ברוכה הבאה למעגל שפירית
י יש רק עכשיו New member 25/5/06 #27 אסנת יקרה, מזל טוב לפתיח הפורום שיפרח ויגדל המעגל יעצים אותך ואותנו יאחד את הנשים מסביב לכוח אחד מיוחד של אהבה וקבלה לכולנו.
אסנת יקרה, מזל טוב לפתיח הפורום שיפרח ויגדל המעגל יעצים אותך ואותנו יאחד את הנשים מסביב לכוח אחד מיוחד של אהבה וקבלה לכולנו.
א א י ו ש י New member 25/5/06 #34 מברוק../images/Emo24.gifרק כעת ראיתי../images/Emo25.gif שיהיה בהצלחה עם הפורום החדש איזה יופי של פורום מבטיחה לבקר נראה לי שכעת אני זקוקה לו יותר מתמיד.......
מברוק../images/Emo24.gifרק כעת ראיתי../images/Emo25.gif שיהיה בהצלחה עם הפורום החדש איזה יופי של פורום מבטיחה לבקר נראה לי שכעת אני זקוקה לו יותר מתמיד.......