ברוכות הבאות

1באסטר

New member
../images/Emo7.gifמצטרפת למועדון

עליתי במקרה על הפורום הנ"ל ושמחתי שיש מקום בו אוכל להשתתף ולשתף בנושא שנוגע גם לי. אני בת 28 עם ילד מקסים בן 6, אנחנו מנסים כבר שנה להיכנס להריון ובלי הצלחה. עשינו הכל בדיקות דם אולטרסאונדים, בדיקות זרע וכו.. - הכל בסדר!! לפני חודשיים התחלתי טיפול באיקקלומין, הטיפול השני היה סיוט, אחרי לקיחת 5 הכדורים הגיע דימום קל אך יום יומי ולבסוף ביום ה 28 למחזור בדיקת שתן הראתה תשובה חיובית, בדיקת הדם ביום שאחרי הראתה תשובה של 11 ואחרי המשך הדימום לאחר יומיים בדיקת הדם הראתה - שלילי!!! מה שמביא אותנו להתחלה! מבאס מאד!

tonti

New member
גם אני פה!../images/Emo24.gif

מתן היום (!!!) בן שנה ואני משתוקקת כל כולי לעוד אחד. לא מונעת מאז שהוא נולד אבל גם לא מקבלת. אני מניקה ולא מתכוונת להפסיק גם אם זה אומר שזה יקח לי יותר זמן. ובתכנון שלי להניק את מתן את זה שאחריו ביחד. רק שיגיע כבר...

מצטרפת.. ....

אז ככה קוראים לי אור.... אני בת 27 והבעלול בן 33 נשואים מזה חצי שנה. ועובדים קשה........ אבל אין עדיין תוצאות......

אופה3

New member
היי, קודם כל ברוכה הבאה, ודבר שני

רק רציתי להגיד לך, שאסור להניק ולהיות בהיריון ביחד, קודם כל ההנקה מפריעה מאוד לקליטה להיריון, ודבר שני, לפי הסבר של הרופא נשים שלי, ברגע שאישה בהיריון והיא מניקה, החלב בעצם נהיה כמו רעל לתינוק שיונק, וכבר לא בריא בשבילו, דודה שלי היתה בהיריון והיא הניקה, כמובן שהיא לא ידעה שהיא בהיריון, הילד סבל מאוד מכאבים חזקים בבטן, ולא הבינו מה הבעיה, אחרי שבועייםש היא עשתה בדיקת היריון, הבינו ממה הכאבים נובעים. אז אולי כדאי שתתיעצי עם רופא, מה גם שכל המערכת ההורמונלית בגוף משתנה בזמן ההנקה. בזמנה של סבתא שלי, חשבו שהנקה מונעת היריון, היום זה לא כל כך נכון, אבל ברוב המקרים, זה גם הגורם לכך שלא נכנסים להיריון מהר מאוד עם הנקה כל טוב ובהצלחה האופה

אפרסקה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo50.gif

כמו שאנחנו מאחלות לכולן, הלוואי ותהיי פה כמה שפחות ונעבירך אחר כבוד לפורום הריון. בכל מקרה, כל עוד אנחנו פה, תקבלי אוזן קשבת וכתף תומכת. ובכלל, בסוף כולנו נפגש בפורום השכן! בהצלחה, מהאפרסקה.

tonti

New member
אופה'לה יקרה!

אני יודעת שהנקה לפעמים פוגעת בסיכויים להכנס להריון. אבל לא אצל כולן. אצלי כן. עדיין לא קיבלתי מאז הלידה ועקב ההנקה רמת הפרולקטין אצלי גבוהה מאוד ומונעת ביוץ. אבל אני מתאפקת ומקווה להיות בהריון בלי לקבל בכלל. זה קורה לפעמים. ולגבי הנקה בהריון-אין שום בעיה עם זה כל עוד האמא והתינוק מרגישים טוב. לפעמים טעם החלב בהריון משתנה והתינוק לא רוצה לינוק כמו תמיד. ולפעמים לא איכפת לו (וברור לי שלמתן לא יהיה איכפת. הוא כזה). גם כמות החלב יורדת בהריון. מוזר לי מה שסיפרת על דודה שלך. אף פעם לא שמעתי על מקרה כזה. קשה לי להאמין שכאבי הבטן שלו היו מהחלב. השאלה גם בן כמה הוא היה ואם הוא אכל עוד דברין או שינק מלא. יכול להיות שכשמדובר בתינוק קטן באמת יש השפעה. אבל בגיל של מתן-לא נראה לי. ותודה על הברכות!!!

Gill Gallad

New member
הי טונטי!!

נחמד לראות שיש גם הגירה חיובית מפורום הריון ולידה לכאן!!! בהצלחה בתכניתך להרות בשנית
ומזל-טוב מזל-טוב מזל-טוב למתן הקטן
, שיזכה לאביבים רבים ושמחים עם אחיות ואחים
.

m i c h a l y

New member
אור וטונטי - ברוכות הבאות../images/Emo6.gif

שמחות להגדיל את מעגל הקהילה, כן ירבו!

Gill Gallad

New member
ברוכה הבאה!!!!! ../images/Emo140.gif

מאחלת שתהיה לך שהות קצרה ממועטת אכזבות.
.

כדי לא לפתוח הודעה חדשה..

גם אני מצטרפת אליכן,דניאל, אמא למורן בן שנתיים ו3 חודשים. אנחנו מתכננים הריון בעוד כ3 חודשים. עד אז אני רוצה להתחיל בחומצה פולית ודיאטה מיוחדת שתגביר את הסיכויים להריון עם בת...:) ושאלה לי אליכן, היתה לי לפני כחודש דלקת שלפי ההבחנה של הרופא, זה בעקבות הגלולות ואמר לי לעבור לאמצעי מניעה אחר... כיוון שגם ככה אנחנו מתכננים הריון, במה אפשר להשתמש בינתיים חוץ מקונדומים?..

m i c h a l y

New member
לא שמתי לב../images/Emo3.gif

ברוכות הבאות שתיכן.... לגבי אמצעי מניעה, דיברו פה בעבר על הספוגיות, אך נדמה לי שבנוסף להמלצה עליהן אמרו שהפסיקו לייצר אותן.... בכל אופן אחרי שיחה קצרה עם רוקחת הבנתי שאם לא רוצים הריון וגם לא גלולות - אז קונדומים....

פּוֹנְג

New member
ברכות למצטרפות ../images/Emo140.gif

דניאל של מורן, את יכולה להשתמש בשיטת חום השחר (מאמר בנוגע לשיטה יש ברשימת המאמרים שלנו בשורה הכחולה) ולעשות ההיפך ממה שמי שרוצה להכנס להריון עושה - זאת אומרת להשמר בימי הביוץ, ולהשתולל בימים שלפני הביוץ. כך את גם לומדת את הגוף שלך -מידע שיהיה לך לעזר רב כשתרצי להכנס להריון. כמו כן ישנן גם ספוגיות, אבל כתבו כאן שהפסיקו לייבא אותן, אז אולי זה לא כל כך טוב
בהצלחה

יש גם פתילות

זה נקרא "גלוון" אם אני לא טועה בשם. בזמנו אני קניתי בסופר פארם. 80% הגנה.

למעלה