ברוכות הבאות

טולולוש

New member
גמני גמני!!!

איזה כיף, כמה חומר מעניין
אפשר להצטרף ?? אני, טולולוש, בת 29 (השעון מתקתק
) עוד מעט נשואה שנה, מאיזור השרון ומייד מוסיפה שאלת סקר ..

תוכי

New member
גם אני פה

למרות שעדיין לא החלטנו ל..... אז ככה אני בת 26 וחצי ובעלי בן 29 נשואה כבר שנה + 7 חודשים שיהיה לכולכן בהצלחה

gigush

New member
../images/Emo9.gifגם אני חדשה כאן

כשפתחתי היום את תפוז, ראיתי לראשונה את הפורום. שמחתי נורא כי אני קוראת נסתרת של פורום הריון ולידה ומתה מקנאה. קשה לי לומר עדיין אם יש לי בעיות להיכנס להריון כי הבעיה המרכזית שלי היא שבעלי עדיין לא רוצה ילדים. כל פעם שאני מעלה את הנושא הוא אומר לי גם לך יהיה. כשאני שואלת מתי, הוא עונה עוד קצת. אותי זה פשוט מטריף. דרך אגב כמה פרטים טכניים - בת 28, נשואה שנתיים וחצי ומוקפת בילדים קטנטנים (האחיינים שלי) שזה רק מוציא לי יותר את הנשמה. בנוסף, גם עוד לא עשיתי כלום בינתיים - לא הלכתי לעשות בדיקות גנטיות, לא הייתי אצל גינקולוג בשנה האחרונה לראות שהכל בסדר. יש בי מן פחד כזה שאינו מוסבר להיכנס לתהליך כשאני יודעת שלא שנינו רוצים אותו עד הסוף. נ.ב. חשוב לי להגיד שהבעל שלי מעולה עם ילדים ואין לי ספק שהוא יהיה אבא מדהים!!!!

ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

ובתור זו שהיתה צריכה את הדחיפה מהבעל - תתחילי עם ה"דברים שמסביב" (בדיקות גנטיות, בדיקה גניקולוגית, בדיקות CMVואדמת) ולאט לאט כבר גם הוא יכנס לעניין (עלי זה עבד
) בהצלחה!!!

טולולוש

New member
גם אני עוד לא התחלתי כלום

אצלינו זה הפוך, הבעל רוצה ואני .. עוד לא בטוחה...

ברכות לכל הברוכות

והמצטרפות החדשות. מצטרפת לאיחולים לשהות קצרה ופוריה נעמה

שלום../images/Emo9.gif

בת 28 נשואה עוד מעט שנה וממש עכשיו מתחילה לנסות. מחזיקה לעצמי אצבעות שזה ילך מהר ובקלות

m i c h a l y

New member
ברוכות המצטרפות!../images/Emo39.gif

אני מקווה שתהיה לכן שהייה נעימה וקצרה כאן.... מוזמנות לעיין בשרשורים קודמים ולהעלות כל שאלה אפשרית - כי זה המקום, וזה הזמן.... אז בהצלחה!

למעלה