ברכות למנהלת הנהדרת המון הצלחה בתפקיד החדש. אוהבת אותך
ס סינטה1 New member 15/6/06 #34 ברכות למנהלת הנהדרת ../images/Emo140.gif המון הצלחה בתפקיד החדש. אוהבת אותך
א אמא של פילפילון New member 15/6/06 #47 גמאני אותך ../images/Emo23.gif אותך אני רוצה כאן רק בביקורים!
ס סגלגל1 New member 15/6/06 #35 אשפית יקרה, מזל טוב לפתיחת הפורום המבורך. קמתי מהמיטה אחרי שאתמול עברתי היסטורוסקופיה ניתוחית, כואב לי, אבל שימחת אותי עם הפורום המבורך. צריכה לקבל כדורים לבניית רירית הרחם מצד שמאל, אבל יהיה בסדר, חכו לי...
אשפית יקרה, מזל טוב לפתיחת הפורום המבורך. קמתי מהמיטה אחרי שאתמול עברתי היסטורוסקופיה ניתוחית, כואב לי, אבל שימחת אותי עם הפורום המבורך. צריכה לקבל כדורים לבניית רירית הרחם מצד שמאל, אבל יהיה בסדר, חכו לי...
ס סגלגל1 New member 15/6/06 #36 אגב, אפשר לעשות קיצור דרך לפורומים אובדן, והריון אחרי, והורות לאחר.... שיהיה לנו קל לזפזפ??
א אמא של פילפילון New member 15/6/06 #39 ממש בקרוב זה בטיפול (לא אני מבצעת מעשית, אני אבקש ממנהלת האשכול)
L LJהאחת New member 15/6/06 #48 כל הכבוד על פתיחת הפורום אחרי הריון ארוך ומסובך שנגמר בלידת ילד בריא, אני שמחה לראות שנפתח פורום כזה. אמנם אני כבר לא צריכה ,אבל חשוב מעין כמוהו. המון בהצלחה LJ
כל הכבוד על פתיחת הפורום אחרי הריון ארוך ומסובך שנגמר בלידת ילד בריא, אני שמחה לראות שנפתח פורום כזה. אמנם אני כבר לא צריכה ,אבל חשוב מעין כמוהו. המון בהצלחה LJ
V virlomi New member 16/6/06 #49 מזל טוב הפורום נפתח לי בדיוק בזמן. לפני כמה ימים ביקשתי תמיכה בהורים לפגים. אבל פה נראה יותר מתאים. מקווה להרגיש פה בבית. בהצלחה לכולן במשימה הנוכחית ובחיים.
מזל טוב הפורום נפתח לי בדיוק בזמן. לפני כמה ימים ביקשתי תמיכה בהורים לפגים. אבל פה נראה יותר מתאים. מקווה להרגיש פה בבית. בהצלחה לכולן במשימה הנוכחית ובחיים.