ברוכות הבאות

ברוכות הבאות../images/Emo24.gif

הפורום נפתח במיוחד בשבילך-כל בת שלומדת במסגרת דתית כלשהי(אולפנאות בעיקר
) אפשר לדבר פה על הכל מכל כל, ונקווה רק שילך
שרשור הכרות למצטרפות?
שם:
כיתה:
מגמה:
אולפנה:
מקום מגורים:

שיהיה מלא בהצלחה!

ושלא תגידי שלא נכנסתי... שם: עידית כיתה: יב' מגמה: כימיה אולפנה: צפירה מקום מגורים: גבעת שמואל

happy berry

New member
יאאאאאאD:

שם: עינב^^ כיתה: יב מגמה: אומנות (רולז!) אולפנה: צפירה מקום מגורים: X:

הו יאאא XD

שם: גבריאלה ^^ כיתה: ח' מגמה: אין, אבל הייתי רצה להיות באומנות... ^^" אולפנה: אני לא באולפנה, אבל אני לומדת בבצפר דתי. (אמי"ת) מקום מגורים: מעלה אדומים אממ... זה בסדר שאני לא לומדת באולפנה? ^^" פשוט, זה מאוד נחמד שסופסוף פתחו פורום לדוסיות P: אני לא מאמינה!!!!!!!!!!! O::::::::::::::::::::::::::::::: יש פה פאנגירל!!!!!!!!!!!!!!!! D:::::::::::::::::::::::::::::::: אושראושראושראושר!!!!! X33333 הו יההה... יאוי *_____* הו יההה... בישים *_____* לחיי הפאנגירל. הו יההה... (תכירי לי סדרות! O:)

happy berry

New member
אוה~! ! גם פאנגירל וגם מגמת אומנות לעתיד!

יאאאא בייב3> סדרות יאוי דוקא? אהמממ...גרוויטיישן בטח ראית,לאבלס,פרינס אוף טניס,גקואן הוון,סוקישו,ועוד בלה בלה בלה (אני בכוונה אומרת יאוי ולא שונן איי...כי מנסיוני המר,גם אנימות שהן שונן איי,במנגה הן לא בדיוק תמימות באותה מידה ומתקרבות יותר ליאויX:) (אגב,רק לשם ההבהרה-ממש לא ראיתי את כל הסדרות..אני לא עד כדי כך יאוי-פריק,ראיתי בשלמות רק לאבלס וגרווי,פרינס אוף טניס ראיתי את הלייבאקשן ומגאוקן הוון וסוקישו רק 3 או 4 פרקים..כי זה משעמם אותי) ואנימות בכלל שמלאות בבישים: פרו"ב (איאמה
),אורן הייסקול הוסט קלאב,נאנא,ועוד כמה שאנלא זוכרת כרגע..כשאני אזכר אני אעשה לך רשימה של כל האנימות וכל הבישים שיש בהם..D: אוה,כן,וגם בבליצ' יש בישים,ובדת' נוט יש בישי אחד שמספיק לסדרה שלמהD:

בבליץ' יש ג'ינג'ים!!!! D:::::::

גרוויטיישן ראית? O: חברה שלי מכורה! XD אבוד לך- שואיצ'י כבר שלה T.T וכך וגם יוקי של חברה שלי T.T כדאי שתוותרי T.T ('ני אוהבת את הסמיילי הזה T.T) הוסט קלאב! *___* תאומים! *____* ג'ינג'ים! *____* שווים כ"כ... ~P: פארודיה על פאנגירל ופאנבויז. 'ני אוהבת את זה... אוווווו.. דת' נוט! L. הוא מת... זה טרגי -.-" אני יודעת! תשלחי לי במסר סדרות שוות! O: הווו... ראית לבלי קומפלקס? יש שם ג'ינג'ים. *___*

happy berry

New member
אוה! ראית את רוב הסדרות..מאגניב:]

חברה שלך יכולה לקחת את יוקי בכיף, עד לא יצא לי לפנגרל אף יוקי,כל היוקים מעצבנים קשות! (ואני ממש לא מכורה לגרוויטיישן!
) אוה,היקארו וקאורו,צמד שטנים קטנים
וכע,L הוא הדמות הכי מאגניבה שם בערך (למרות שלא חסר שם דמויות מאגניבות (ריוקו,מיסה,מאט,מלו וכו') היתה לי פעם חתימה לזכרו,בניק הקודם.. אולי אני אעשה גם בזה..כשיהיה לי כח לשפץ את הניקD: התחלתי לראות לאבלי קומפלקס...אבל זה שיעמם אותי קצת.. מי יודע? אולי אני אמשיך אחרי שאני אסיים עם פולמטאל אלכמיסטD: (עוד סדרה מומלצת,אגב!)

ברוכה הנמצאת :)

שם: שלומית כיתה: ז'3 תשס"ח (יב'2 תשנ"ח) מגמה: סוציולוגיה- פסיכולוגיה אולפנה: צפירה(!!!!!!!!!1111) מקום מגורים: ראשל"צ. יישר כח על הפורום. וחן- בהצלחה :)

היי, בהצלחה! ../images/Emo13.gif

שם: נוית כיתה: י"א [אוי ד'! :| ] מגמה: אומנות אולפנה: סגולה מקום מגורים: נהריה שיהיה לנו רק טוב!

למעלה