ברוכות הבאות

שאללווםם!!

כן.. גמני פה!
שם: איילת כיתה: י'א מגמה: סוציולוגיה פסיכולוגיה אולפנה: צפירה מקום מגורים: רמת גן צפירה שולטות פה אה? מגנייבבב..=] חן מלא ב"הצלחה!!=]

וברכה!!!!!! ../images/Emo9.gif ../images/Emo8.gif

שם: ספיר כיתה: י"א 2
מגמה: פיזיקה- מחשבים אולפנה: צפירה!!!!! מקום מגורים: טירת יהודה שלומית... אני מאמינה שכל עוד את נחשבת באוטובוס 2 של י"א 2, את אחת מאיתנו, לא?

גם אני מצטרפת...=]

שם: יעל כיתה: יב' מגמה: ביולוגיה אולפנא: "אמונה" ב"ב מקום מגורים: גבעת שמואל

hili2006

New member
חחח מצטרפת!

שם: הילה כיתה: יא מגמה: ספרות אולפנה: הממ תיכון דתי הראה ברמת גן. (אבל למדתי בכיתה ט באולפנת כפר פינס..) מקום מגורים: רמת גן

גם אני פההה...!! ../images/Emo13.gif

שם: ירדן כיתה: י'3 ריספקטטטטט מגמה: שנה הבאה אני אעדכן אתכן..
אולפנה: כפר פינס אימפריה!!!!!! מקום מגורים: איזור כפר פינס.. צפירה-מה ההשתלטות?!?!
אני מכירה משם פווווווווול בנות..

hili2006

New member
קוול...

למדתי שמה... ואני עדיין מבקרת בה..
התקופה הכי יפה בחיים שלי!

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gif

אמממ... אמנם אני לא אולפניסטית, ואני אפילו לא לומדת בבית ספר דתי... אבל אני בת! תקבלו אותי? בכל מקרה... שם: הדר כיתה: י' מגמה: מדעים (אצלנו זה ביולוגיה כימיה ומדעי המחשב) אולפנה: לא אולפנה... IASA!! מקום מגורים: רשמית- באר שבע, מעשית- ירושלים עיה"ק.

mgirl

New member
הממ בטח

שם: מיכל קסל כיתה: אני עכשיו שנה שניה בשירות לאומי.. אז אממ.. סיימתי י"ב ב2005.. תשס"ו? מגמה: פסיכולוגיה-סוציולוגיה אולפנה: האא, היה לי שפע. ז'-ט': אולפנית אמונה פרדס חנה (זה טכנית נחשב חטיבה אבל רשמתי כי ראיתי שיש פה עוד מישהי משם). י'-י"א: אולפנת צביה עפולה. י"ב: אולפנית אמי"ת פירסט בית שמש (של"פ) מקום מגורים: עפולה

hodik

New member
שלום שלום

אני גם לומדת באולפנא. נקווה שהפרום הזה יצליח.

חדשה../images/Emo39.gif

שם:הדר כיתה:י"א1 מגמה:כימיה אולפנה:תיכון עירוני דתי ר"ג,או כמו שהם אוהבים לכנות את עצמם,אולפנא מדעית ר"ג מקום מגורים:גבעת שמואל

אלעריש

New member
כולם פה באולפניות?

בס"ד טוב, עכשיו אני...
שם: אושרית
כיתה: יב'- שמינית כבווווד!
מגמה: ספרות
אולפנה: מעלה לבונה
מקום מגורים: בנימין

מעלה לבונה../images/Emo13.gif

מכירה את שירה שפירא ורעות עוזרי??? למדנו באולפנא של בז'-ח'.... תמסרי להן ד"ש חם.. ושיבואו לבקר!!

למעלה