העונה השנייה במקסיקו תחל ב 25 לחודש זה מה שאני יודע...
ג ג ב ש ו ש New member 11/7/05 #10 העונה השנייה במקסיקו תחל ב../images/Emo88.gif 25 לחודש זה מה שאני יודע...
B blondi rebelde New member 11/7/05 #11 משודר שם פרק 190 ומשהו נראה לי 193 או 194... וזה נגמר אצלהם ביום שישי הזה!!! והם מצלמים את הפקרים הראשונים של העונה השנייה שהיא תתחיל ב17 ליולי במקסיקו אם אני לא טועה
משודר שם פרק 190 ומשהו נראה לי 193 או 194... וזה נגמר אצלהם ביום שישי הזה!!! והם מצלמים את הפקרים הראשונים של העונה השנייה שהיא תתחיל ב17 ליולי במקסיקו אם אני לא טועה
פ פ י צ ו צ י ה New member 11/7/05 #15 ברוכה הבאה../images/Emo9.gif-אני טל../images/Emo181.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
ג ג ב ש ו ש New member 11/7/05 #25 ברוכים הבאים כל הדנדשים../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif שתהיה לכם גלישה נעימה יחד איתנו נא לקרוא את תקנון הפורום בעיון רב אני גבי... יום טוב
ברוכים הבאים כל הדנדשים../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif שתהיה לכם גלישה נעימה יחד איתנו נא לקרוא את תקנון הפורום בעיון רב אני גבי... יום טוב
ג ג ב ש ו ש New member 11/7/05 #26 אני מברך את כל החדשים../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif תהנו יחד איתנו... תקראו את התקנון זה חובה
אני מברך את כל החדשים../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif תהנו יחד איתנו... תקראו את התקנון זה חובה
B bמיקה New member 11/7/05 #27 ../images/Emo20.gifהגיע הזמן סוף סוף פתחו פורום לסידרה הנהדרת הזו אני מחכה לזה כבר הרבה זמן. דרך אגב, אם מישהו יודע בן כמה אלפונסו הררה זה מאוד יעזור לי יאללה שכולנו נהנה
../images/Emo20.gifהגיע הזמן סוף סוף פתחו פורום לסידרה הנהדרת הזו אני מחכה לזה כבר הרבה זמן. דרך אגב, אם מישהו יודע בן כמה אלפונסו הררה זה מאוד יעזור לי יאללה שכולנו נהנה
ג ג ב ש ו ש New member 11/7/05 #28 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif אני גבי יש לקרוא את התקנון אני אשרשר את הודעה שלך לשירשור החדשים כפי שאת רואה יש המון כמוך
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif אני גבי יש לקרוא את התקנון אני אשרשר את הודעה שלך לשירשור החדשים כפי שאת רואה יש המון כמוך
C CrazyAngel1 New member 11/7/05 #29 יאאאאא זה אלפונסו בתמונה??? איזה חתיך הוא נהייההההההה ודווקא דולסה נהייתה פחות יפה... אהבתי את הגוונים האלה/=
יאאאאא זה אלפונסו בתמונה??? איזה חתיך הוא נהייההההההה ודווקא דולסה נהייתה פחות יפה... אהבתי את הגוונים האלה/=
S silver sparks1 New member 11/7/05 #31 היי אני חדשה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif אני הילה ואני חולה על אנהי מממ זהו..
ג ג ב ש ו ש New member 11/7/05 #35 ברוכה הבאה הילה../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif אני גבי... נא לקרוא את התקנון
S Sonia La Rebelde New member 11/7/05 #32 ברוכים הבאים../images/Emo24.gif שלום...אני סוניה בת 12.3 ואני מתה על רבלדה במיוחד על פונצ'ו דולסה ואנהי...וכריסטיאן.... מקווה שתהנו..בהייי
ברוכים הבאים../images/Emo24.gif שלום...אני סוניה בת 12.3 ואני מתה על רבלדה במיוחד על פונצ'ו דולסה ואנהי...וכריסטיאן.... מקווה שתהנו..בהייי
ל לוחמת 21 New member 11/7/05 #39 חדשה פה. הי,אני חדשה כאן. אני מתה על רבלדה ועד היום הייתי בטוחה שאני היחידה שרואה את זה.אני שמחה שטעיתי.אז חברה,שיהיה לכם יום מקסים וגל,כל הכבוד על הקמת האתר!
חדשה פה. הי,אני חדשה כאן. אני מתה על רבלדה ועד היום הייתי בטוחה שאני היחידה שרואה את זה.אני שמחה שטעיתי.אז חברה,שיהיה לכם יום מקסים וגל,כל הכבוד על הקמת האתר!
H Hila The Sweet Girl New member 11/7/05 #41 ברוכים הבאים! ולא את לא יחידה..ממש לא..חחחח ועל איזה אתר את מדברת??חחח