ברוכים הבאים כל המצטרפים החדשים

שלום, אפשר להצטרף? ../images/Emo95.gif

היי לכולן/ם , אני אמא (וואו) של לורי וליאם , כמעט בני שלושה חודשים. היום גיליתי את הפורום ומייד אני מצטרפת , שלא כהרגלי, בדר"כ אני משתתפת סמויה ולוקח לי הרבה זמן להצטרף. נראה לי אחלה פורום ומאוד נגעה לי ההודעה של אמא של יואב, לי עדיין לא נפל האסימון ומדי פעם אני צריכה לצבוט את עצמי ולהזכיר לי שאני אמא... ואולי יש כאן גם רעיון לסקר "מתי הרגשת אמא/אבא בפעם הראשונה?" בכל מקרה, נראה לי שאני מאוד אהנה בפורום הזה ואולי בעתיד גם לתרום מנסיוני שהוא די דל כרגע (בכל זאת רק שלושה חודשים , כמעט)

דיאנה1

New member
שלום לכם! גם אני גיליתי אתכם

נראה לי שהרבה מכאן מכירים אותי, לאלה שלא - אני אמא לבר בן 9 חודשים ושון בת שש וקצת.

ענבל29

New member
גם אני פה... ../images/Emo9.gif

ותודה לטלי של גלי שסיפרה לי על הפורום!
למי שלא מכיר: אני אמא של רומי, בת אוטוטו חצי שנה (מה? כבר?!) ולהלן קישור לאתר שלה, כדי שאפשר יהיה להתרשם...
האתר של רומי

עיליאת

New member
בוקר טוב ../images/Emo13.gif רציתי להציג אותנו...

אני ליאת אמא של עילי בן 14 חודש כמעט (הזמן טס לו...
) וראיתי שיש לכם גלריה של תמונות... אז אני אתרום את כוחי לגלרית העוגות.. יש פה 2 מצורפות, מחגיגות שנה ל"היווסדו"

הי ! גם אני חדשה כאן!../images/Emo39.gif|

נתקלתי בפורום במקרה ואני אשמח להצטרף. אני בדר"כ גולשת פסיבית בפורומים אבל הפורום הזה נראה לי ביתי וחמים אני אמא גאה ומאושרת לשגיא בן שלוש (אוטוטו) ושחר בת חודשים וחצי. אשמח לקחת חלק פעיל.

בוקר טוב, גם אנחנו רוצים להצטרף

אני אמא של קורן בן שנה ושלושה חודשים שיהיה לכולנו יום נעים

מצטרפת חדשה

אני ליטל אמא של תומר בן חמישה חודשים וקצת השבוע חזרתי לעבודה מחופשת לידה והתחברתי שוב למחשב..

דספרדו

New member
ברור!../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif../images/Emo9.gif

אני אוהב את האיקונים האלו

ענבל29

New member
אתם כמובן מוזמנים להכנס וגם לכתוב

לנו בספר האורחים שלנו - אפשר ורצוי בעברית!

עיליאת

New member
והעוגה השניה...

שכחתי... תאריך לידה של עילי הוא 22/09/01 ועכשיו לעוגה
וזו תמונה משותפת של עילי והעוגה (אין לי תמונה של העוגה לבד...)

רותי&ע

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

ואת מוזמנת להתפקד לרשימת ימי ההולדת. הרשימה נמצאת במאמרים בראש שעמוד.

רותי&ע

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

את מוזמנת להתפקד ע"י שרשור הודעה עם תאריך יום ההולדת של הילדון. תוכלי למצוא את רשימת ימי ההולדת במאמרים בראש העמוד.

יונית ש

New member
יקירתי ברוכה הבאה

איזה כיף שאת פה!!!! שהחזרה לעבודה תהייה כמה שיותר קלה. אני נורא מתגעגעת. נשיקות לתומר יונית

רותי&ע

New member
הי אמא של רוני, ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

long time.. שמחה מאוד לפגוש אותך שוב
ואת מוזמנת להתפקד עם תאריכים..

למעלה