ברוכים הבאים כל המצטרפים החדשים

רותי&ע

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif והאם ידעת ?

שכחלק מטופס טיולים את מוזמנת להתפקד עם תאריך יומולדת של הפשוש?
פשוט שרשרי לכאן הודעה ואוסיף אותו לרשימה. (תוכלי לראות את הרשימה במאמרים בראש הפורום).

הי, גם אנחנו מצטרפים. נעים להכיר.

אני אמא של מאיה, מקסימה בת שנה וחודשיים (נולדה ב - 17/9/2000), מחזרת של קורני וחברה של לירי. נעים להכיר את כולםםםםםםם.

רותי&ע

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

שמחה לראות אותך כאן
ועוד עם תמונות כל כך יפות. התמונה של עילי והעוגה תופיע בשתי הגלריות-גם הפעוטון וגם העוגות. ואני כבר מצרפת אותך לרשימת ימי ההולדת (הרשימה במאמרים בראש העמוד). ואולי תוסיפי הסברים להכנת העוגות..

עיליאת

New member
הסברים... הרבה עבודה אבל פשוט ../images/Emo13.gif

רכבת... 5 עוגות שוקולד בתנית "אינגליש קייק", צבעי מאכל קרם לקישוט (חמאה + אבקת סוכר + תמצית וניל מעורבב... כמויות אני לא זוכרת) קישוטים כל עוגה חותכים לחצי כך שיש 10 חצאי עוגות 4-5 חצאים הם קרונות... חצי אחד מעמידים , חצי שני מצמידים לו מקדימה = קטר לוקחים חצי עוגה שנשארה חותכים אותה ל- 2 בגובה וחלק אחד שמים מתחת לקטר מקשטים את העוגה עם הקרם (כל קטר בצבע אחר ע"י ערבוב הקרם עם צבע מאכל) מקשטים ומעמידים בצורת רכבת.... חיפושית -
כלי עמוק (פיירקס או אלומיניום) כמו ה"כולבוייניק" בקיבוץ... אופים בו (המון המון זמן) עוגת שוקולד, הופכים, צובעים בקרם וציבעי מאכל... מחושים = נרות בתאבון
חשוב מאד !! כל המתכונים הם מספרי עוגות מוכרים: 1. עוגות יומולדת / ג´ודי מנדלסון 2. עוגות יום הולדת

היי ענבל ../images/Emo65.gif

אני זוכרת אותך מפורום הריון , ורומי כבר כ"כ גדולה איזה כיף להפגש כאן מחדש מהצד השני של ההריון

רותי&ע

New member

יש לה יופי של אתר
הוספתי אותה לרשימת ימי ההולדת (במאמרים).

רותי&ע

New member

שמחה לראות אותך איתנו. ואת מוזמנת להתפקד עם תאריכי ימי ההולדת של הילדים. תוכלי למצוא את רשימת ימי ההולדת במאמרים בראש העמוד.

דיאנה1

New member
לא מצאתי במאמר דרך להוסיף את

התאריכים אז אני משרשרת אותם לכאן: שון: 31.7.95 בר: 6.2.01

אח דיאנה1, שנים שנים ../images/Emo6.gif

שאנחנו מכירות ורק עכשיו גיליתי שילדת את בר 5 ימים אחרי
. יותם שלי נולד ב- 1.2.01 , ועד כמה שזכור לי יוצא שילדת ביום הבחירות לא?!

דיאנה1

New member
נכון מאד! כל הכבוד על הזכרון

הבחירות הראשונות מאז שיש לי זכות בחירה שלא השתתפתי בהן. אבל היה לי תרוץ לא רע אני חושבת. התבדחתי לפני הלידה שאני מחכה לבחירות כדי להחליט אם לקרוא לו אריאל או ברק... וכשכולם היו מרותקים לטלוויזיה, לתוצאות הסקר, אנחנו שמענו את התוצאות בווקמן רדיו שהבאנו איתנו ללידה. ובלי להכנס לפוליטיקה... מזל שהראש שלי היה במקום לגמרי אחר, ממש לא היה אכפת לי מהתוצאות והייתי מאושרת עד הגג. מה איתך? הספקת לבחור 5 ימים אחרי הלידה?

למעלה