ברוכים הבאים, כל חברי פורום אופניים

אה אריאל, זה ברור, אתה יודע כמה אני

חושש ממך, אז לא רציתי לקחת לך את המספר היחיד שיתאים לך. סתם אחי, למרות כל הבעיות אוהבים אותך!

timon1

New member
אם נמשיך להתלוצץ פה

יש לי הרגשה שהעמוד הראשון לא ישתנה בפורום גם עוד 100 שנה...

בהצלחה לכולנו במעבר לקהילה החדשה

הממשק טוב יותר, כל המידע שלא יסולא בפז שכולנו נכתוב יהיה אפשרי לשיחזור ולחיפוש, וכולי תקווה שזהו ההמשך ותחילתה של דרך חדשה לקהילת האופניים בישראל.

נראה לי בעיה שיש הרבה הודעות...

והודעה אחת שלא עונים לה נדחקת ביום אחד כמה עמודים אחורה.

זה ההגיון: מה שלא מעניין - נדחק

יחד עם זאת, יש אפשרות להקפיץ בעזרת תגובה להודעה שלך

GIANT שי

New member
../images/Emo53.gifאני לא מבין

כתבתי הודעה חדשה (ראה למטה) ואיך בדיוק היא הגיעה למטה??? וכמעט לא נכתבו הודעות חדשות.....

GIANT שי

New member
אההההה הבנתי

כל תגובה יורדת לתחתית האשכול....... אבל עדיין יש פה הרבה דברים מבלבלים

לא מבין מה לא הבנת

הכל לפי הסדר: כל פעם שיש תגובה להודעה - היא עולה ודוחקת אחרות למטה

אני כאן , ללא הניק ../images/Emo46.gif

מסתבר שיש כבר איזה rider9 כאן - חכו חכו עד שאני אתפוס אותו... בכל אופן ,שיהיה לנו בהצלחה במשכננו החדש !

מזל טוב

מזל טוב לפורום אופניים הצטרפתי בהצלחה ונקווה שפה יהיה יותר טוב מוואלה

flitzeR1000

New member
בקשר לניק שלך...

אתה יכול להוריד ממנו את הwalla.co.il תלחץ על החלפת שם ויהיה לך למטה ליצור שם חדש אבל אם אתה רוצה להישאר ככה בכיף

indianajhons

New member
איציק- תסביר בבקשה!!

מה קורה עם הפורום הישן? מה קורה עם הודעות וחומר שהיה בו? ובעיקר, האם האתר של עיתון אופניים נשאר בוואלה ויתעדכן בעתיד? בתודה מראש.

תשובות לכל השאלות

אתר התוכן עבר יחד עם הפורום לכאן (פורום אופניים-תפוז) כולל כל המאמרים שמופיעים בעמד הראשי של הקהילה, שום דבר לא נשאר בוואלה ולא יתעדכן יותר. כאן יש לנו יותר אפשרויות עדכון והכנסת מאמרים- שילוב טוב יותר של תמונות, עריכת גלריות של תמונות וסרטוני ווידאו ושילוב של הודעות נבחרות מתוך הפורום למאמרים. מעבר לזה, יש לוחות קח-תן יעילים ונוחים יותר... אנחנו עכשיו כאן... ברוכים הבאים

למעלה