בטח, כמו שעשינו למֻחמד.
4 45israel New member 24/1/04 #38 מה זה? ה../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif מנהלים פורום לשון? בהצלחה מ ל ה
ד דניאל101 New member 24/1/04 #41 מזל טוב ../images/Emo65.gif בגלל שלא ניתן לתאר את הרגשתי/דעתי לשפה העברית יותר טוב מז'בוטינסקי, אני אצטט "עברית: לשון חיי בגיל יגון וזעם; שפת עמל, הרהור, מזמור ושפת בני – שלשלת פז נצחית בין שיר תל-חי ורעם הפלא של-סיני." הנדר/זאב ז'בוטינסקי
מזל טוב ../images/Emo65.gif בגלל שלא ניתן לתאר את הרגשתי/דעתי לשפה העברית יותר טוב מז'בוטינסקי, אני אצטט "עברית: לשון חיי בגיל יגון וזעם; שפת עמל, הרהור, מזמור ושפת בני – שלשלת פז נצחית בין שיר תל-חי ורעם הפלא של-סיני." הנדר/זאב ז'בוטינסקי
ג גנגי New member 24/1/04 #44 |בלונד ../images/Emo107.gifבאתם על מנת להישאר, כן? אני מקווה שהבאת שקיות.
N nurap New member 24/1/04 #46 ובטח לא אחרונה חביבה אך..... אברך גם אברך על החגיגה שנפתחה לה במחול ברכות. ישר כח והצלחה רבה (אין לי ספק).
ובטח לא אחרונה חביבה אך..... אברך גם אברך על החגיגה שנפתחה לה במחול ברכות. ישר כח והצלחה רבה (אין לי ספק).
ס סירופ מייפל מקולקל New member 24/1/04 #51 אני הולכת להעביר פה המון זמן..../images/Emo23.gif יאא סוף כל סוף פותחים פורום נורמלי לשון >יאאאא<
ג גנגי New member 24/1/04 #55 איזה יופי לראות כאן את כולכם!../images/Emo9.gif אני מקווה שתרגישו כאן בבית. מותר להיכנס עם קצת בוץ על הנעליים, מותר אפילו לעשות פירורים (אויש... כמה שהיה קשה לי נפשית להקליד את המשפט הזה....). קחו ותתחילו לעבוד. תודה לכולכם על הפרגון הגדול!
איזה יופי לראות כאן את כולכם!../images/Emo9.gif אני מקווה שתרגישו כאן בבית. מותר להיכנס עם קצת בוץ על הנעליים, מותר אפילו לעשות פירורים (אויש... כמה שהיה קשה לי נפשית להקליד את המשפט הזה....). קחו ותתחילו לעבוד. תודה לכולכם על הפרגון הגדול!