ל לאIנרד New member 22/10/12 #24 מזל טוב! אני מאחל בהצלחה מכל הלב למנהלת המוכחלת. (בחיי שניסיתי אבל אין זהב) עלי והצליחי והפריחי את הפרדס אם אפשר לשלוח אלייך כמה גולשים שלי, זה מאד יקל עליי נתחיל מההוא שמפזר לי בפורום המון
מזל טוב! אני מאחל בהצלחה מכל הלב למנהלת המוכחלת. (בחיי שניסיתי אבל אין זהב) עלי והצליחי והפריחי את הפרדס אם אפשר לשלוח אלייך כמה גולשים שלי, זה מאד יקל עליי נתחיל מההוא שמפזר לי בפורום המון
T THE WIZARD 55 New member 22/10/12 #26 תעביר לי גוטרמן בדחיפות!!! לא מעניין אותי, אני רוצה זהב) תודה לאוןןן))
שובו של גוי ואבוי Well-known member 22/10/12 #1 בהצלחה מי ייתן והפורום ירומם אותך לגבהים שטרם נחזו בבחירות האחרונות
ה הברווז המכוער New member 22/10/12 #31 היי בשעה טובה ומוצלחת ושיהיה בהצלחה לפורום ו ולמנהלת... ... נפתח בקבוק.... לחיים...!!!.. ...
ה הברווז המכוער New member 22/10/12 #33 ברוכה/ים הנמצאת/ים... וחוץ מיזה... אף אחד לא רואה... אז אל תעשי מיזה עיניין זה רק לחיים... אפשר בלי שירגישו מתחת לשולחן איזו כוסית אחת או שתיים... ואל תדאגי...אני גם אעמוד ליד הדלת ואבקש שלא יפריעו למנהלת... ... לחיים... ... ... ...
ברוכה/ים הנמצאת/ים... וחוץ מיזה... אף אחד לא רואה... אז אל תעשי מיזה עיניין זה רק לחיים... אפשר בלי שירגישו מתחת לשולחן איזו כוסית אחת או שתיים... ואל תדאגי...אני גם אעמוד ליד הדלת ואבקש שלא יפריעו למנהלת... ... לחיים... ... ... ...
T THE WIZARD 55 New member 22/10/12 #34 יש לנו משורר כאן) טוב לרגל הפתיחה, מאחר ואני כה שמחה אלגום איתך כוסית אחת או שתיים בתנאי שיהיו כוסיות של מיים.. ואם אם אתה בכתיבה כל כך מוכשר אתה מוזמן לכתוב שיר בחירות עד מחר)
יש לנו משורר כאן) טוב לרגל הפתיחה, מאחר ואני כה שמחה אלגום איתך כוסית אחת או שתיים בתנאי שיהיו כוסיות של מיים.. ואם אם אתה בכתיבה כל כך מוכשר אתה מוזמן לכתוב שיר בחירות עד מחר)