ברוכים הבאים לפורום הגינון

לארי

New member
ברוכים הבאים לפורום הגינון ../images/Emo140.gif

בשעה טובה נפתח פורום זה לחובבי הגינון באשר הם. בפורום נדון בקשת הנושאים השונים בתחום, "נדסקס"לעומק את נושא המזיקים והמחלות ומאידך לא נפסח על עיצוב הגינה כמובן. כולי תקווה שהפורום יתן מענה לכולנו בהרבה בעיות , שאלות , סוגיות וסתם שיתוף של החברים בהגיגים בנוגע לכל מה שקורה בגינתנו. הקישורים מתחילים לקרום עור וגידים ואשמח אם תוכלו לצרף קישור לאתר מעניין שאתם מכירים בכדי שנצרפו לקישורי הפורום. אני מתכוון ליצור כאן קהילת גינון תוססת ולשתף פעולה עם גורמי גינון שונים בארץ, על מנת להביא את התחום למודעות גדולה לטובת כולנו. אז יאללה חבר´ה, הבמה שלכם.
לכולנו לארי

link

New member
או... סוף סוף!

אני חיב לצין שאהבתי את הודעת הפתיחה - ישר ולעניין! המקום הזה נראה מבטיח. חיכיתי די הרבה זמן, נראה לי שאבקר כאן לעיתים קרובות. כל הכבוד ובהצלחה.

ה מוזה

New member
הגינה שלי ../images/Emo7.gif הצילו ... אז שמחה

שיש לי איפה לפרוק את התסכול שלה
שיהיה המון בהצלחה לפורום החדש ולך לארי . בוקר טוב

שלומי

New member
היי לארי -בשעה טובה../images/Emo49.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif

תזהר ממני,יש לי גינה ואני לא המומחה הגדול ביותר לגינון.החלטתי לתחזק אותה לבד ויש לי את כל הציוד הדרוש.אבל.... מידי פעם יש לי שאלות בנושא ואני אשמח לקבל כאן יעוץ מקצועי. אחלה של פורום! שיהיה במזל טוב שלומי

magy

New member
הודעה שלישית במספר......היתר נעלמו

אצלי, הכל באדניות בגלל מגורים ברב קומות ובכל זאת, פורח לי וירוק לי.... בהצלחההההה

לארי

New member
תודה לכולם ../images/Emo24.gif, בימים הקרובים

הפורום יתעדכן, קישוריו שכבר מצויים גם הם יזכו לתוספות, ובמהלך שבוע הבא- יעלה ויבוא רשמית. לארי

אורית ג.

New member
ברכות חמות לפורום הירוק ../images/Emo39.gif

והרבה לבלוב ופריחה. אורית ג. מפורום ברית מילה בעד ונגד (202)

Talia E

New member
נפלא! ../images/Emo49.gif

כבר עכשיו האוירה פה כבר נעימה מאד... באמת! תודה מראש על כל עזרה שתנתן כאן, ומקווה שאני אוכל להיות לעזר, עם הידע הצנוע שלי... יום טוב, טליה

ענבל30

New member
באמת סופסוף!!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo140.gif מזל טוב!

כבר זמן מה אני תוהה מה עם פורום גינון... יש כל כך הרבה שאלות ותהיות בנושא, גם אני נתקלתי בכמה (בשביל חברים) ופשוט לא היה איפה לשאול! שיהיה בהצלחה
אני דווקא נטולת-גינה, ומסתפקת בעציצים
אבל זה לא מונע ממני להיות חובבת ירוק, להתעניין בנושא, ולעזור להורים שלי בטיפוח הגינה שלהם (דונם וחצי כרגע
) למדתי בעבר אדריכלות נוף, ויש לי גם קצת ידע תיאורטי - וגישה לספרות מקצועית... כך שאני מקווה שאוכל מדי פעם גם לתרום קצת מהידע, לענות על שאלה פה ושם... ושוב איחולים לעליית הפורום, שיעלה ויצמח

ענבל30

New member
באמת סופסוף! ../images/Emo6.gif המון בהצלחה!

כבר זמן מה אני תוהה מה עם פורום גינון... יש כל כך הרבה שאלות ותהיות בנושא, גם אני נתקלתי בכמה (בשביל חברים) ופשוט לא היה איפה לשאול! שיהיה בהצלחה
אני דווקא נטולת-גינה, ומסתפקת בעציצים
אבל זה לא מונע ממני להיות חובבת ירוק, להתעניין בנושא, ולעזור להורים שלי בטיפוח הגינה שלהם (דונם וחצי כרגע
) למדתי בעבר אדריכלות נוף, ויש לי גם קצת ידע תיאורטי - וגישה לספרות מקצועית... כך שאני מקווה שאוכל מדי פעם גם לתרום קצת מהידע, לענות על שאלה פה ושם... ושוב איחולים לעליית הפורום, שיעלה ויצמח

שקדי

New member
גינה לי גינה לי............./images/Emo140.gif

מאברוק לארי לפתיחת הפורום החשוב הזה ולשאר החברים באשר אתם ........ ומי שרוצה עצות בעניני שקדים אשמח ליעץ ולשתף בידע הדל המצוי באמתחתי אז שיהיה לכולם בכייף..........

ווין תו

New member
להרבה פריחות../images/Emo48.gif../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif

דפדפ

New member
אולי בהודעה חדשה יצליח, ניסיתי

כבר המון פעמים וההודעה לא נקלטת. אז שילבלב ויצמח הפורום שזה עתה נולד

zimes

New member
מזל"ט על הפורום! בהחלט היה חסר לי

כזה. אני אבוא עם שאלות כשיהיו כאלה. לארי - אתה יכול לספר על עצמך? גנן? במה אתה מתמחה? במה אתה אוהב לעסוק? להתראות!

למעלה