בהצלחה!
נ נחל New member 24/5/02 #22 מזל טוב !!! ובהצלחה לפורום שהוא מאד נדרש,ומעניין אותי באופן אישי, מהיותי בעלת גינה, וגם חובבת גינון מושבעת, מזה שנים רבות. מקווה לתרום וגם ללמוד. בהצלחה לכולנו!! נחל
מזל טוב !!! ובהצלחה לפורום שהוא מאד נדרש,ומעניין אותי באופן אישי, מהיותי בעלת גינה, וגם חובבת גינון מושבעת, מזה שנים רבות. מקווה לתרום וגם ללמוד. בהצלחה לכולנו!! נחל
P pilovich shahaf New member 24/5/02 #23 לארי כל הכבוד...../images/Emo39.gif אני מניח שהינך מבין בגינון בכלל והשקיה.....ממוחשבת בפרט ושלא נדבר על דישון... נשתמע. מבחן התוצאה. פ"ש. דרך אגב יש עדיין מחשבי השקיה מסוג "גל" בשוק...
לארי כל הכבוד...../images/Emo39.gif אני מניח שהינך מבין בגינון בכלל והשקיה.....ממוחשבת בפרט ושלא נדבר על דישון... נשתמע. מבחן התוצאה. פ"ש. דרך אגב יש עדיין מחשבי השקיה מסוג "גל" בשוק...
G gavish New member 24/5/02 #25 כל הכבוד כל הכבוד על היוזמה!!! אז... היה מוכן למטר השאלות (המתקילות?) שיגיעו מכיווני. והעיקר... האם למשתתף הפעיל מגיעה תשורה -- ביקור בית של מומחה הגינון למשל? בהצלחה מכל החבורה בשדמה
כל הכבוד כל הכבוד על היוזמה!!! אז... היה מוכן למטר השאלות (המתקילות?) שיגיעו מכיווני. והעיקר... האם למשתתף הפעיל מגיעה תשורה -- ביקור בית של מומחה הגינון למשל? בהצלחה מכל החבורה בשדמה
ש שוקי777 New member 25/5/02 #27 חיכיתי הרבה זמן לפורום כזה../images/Emo72.gif בהצלחה. אני בטוח אהיה כאן באופו קבוע עם שאלות. חנוך
S shanty.G New member 25/5/02 #28 ../images/Emo49.gifובהצלחה!!!../images/Emo140.gif כמה חיכינו לפורום גינון בתפוז! כמו שזה נראה עד כה, נוכל ללמוד הרבה מלארי ומהחברים. כל אחד ונסיונו הוא בגינון על כל גווניו איזה כיף בהצלחה, shanty נ.ב. לא הגיע הזמן לבקש מתפוז את האייקונים שהוכנו לכבוד ט"ו בשבט חזרה ? (משפך, שקדיה, את ...)
../images/Emo49.gifובהצלחה!!!../images/Emo140.gif כמה חיכינו לפורום גינון בתפוז! כמו שזה נראה עד כה, נוכל ללמוד הרבה מלארי ומהחברים. כל אחד ונסיונו הוא בגינון על כל גווניו איזה כיף בהצלחה, shanty נ.ב. לא הגיע הזמן לבקש מתפוז את האייקונים שהוכנו לכבוד ט"ו בשבט חזרה ? (משפך, שקדיה, את ...)
מ מלי ש מ New member 26/5/02 #29 מזל טוב../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif מזל טוב, שמחתי מאוד למצוא אתכם, שיהיה המון בהצלחה!!!! כרגע אנחנו בשלבי סיום ביתנו, בקרוב אתחיל להזרים שאלות!!
מזל טוב../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif מזל טוב, שמחתי מאוד למצוא אתכם, שיהיה המון בהצלחה!!!! כרגע אנחנו בשלבי סיום ביתנו, בקרוב אתחיל להזרים שאלות!!