ברוכים הבאים לפורום החדש

חחח פילסטי גמני יום שלם מחפש את הפורום

ולא מוצא רק בגלל הכיתוב פלשתינאים
חחח האמת בעברית שני הכיתובים תופסים. ו2ת אלאנתדאב אלאנגליזי, קאנו יקיתבו אוסם אלבלאד בלעבראני "פלשתינה", וכילאל אלסנואת מרּה עמרּה ס'ארו יקיתבו זיי בלערבי מע ס' ומע ט'.

מוחמד5

New member
מזבוט יא עמית

פלשתינה . דבר קיום הפורום עדיין לא פורסם ברבים, אבל הפרסום יגיע בקרוב. בניתיים אנחנו מתחבאים כאן.

זאווס

New member
../images/Emo2.gif

מאיפה הגעת לזה מוחה? טוב תורי להשתלט על המחשב
היא עסוקה בלעשות כלים וולק עמית? חשבתי שאתה בחו"ל כבר מה המצב אחצ'לו?

סבאבה אחי קולּ שי תמאם

אנא מסאפר הללילי, נהנה עכשיו מרגעים אחרונים של עברית על המחשב לחודש הקרוב
קיפק יא זלמי? וקיף אלמדאם?

זאווס

New member
האשה../images/Emo68.gif???

בעצם היא לא בלונדינת
בינתיים היא עושה כלים שזה אומר ששוב אני בישלתי הערב
נראה שאני אעבור צד אולי אני אקבל מתישהו מנוחה

זאווס

New member
ככה עונים לטלפון של ממשלת ישראל../images/Emo33.gif

CALLING THE GOVERNMENT OF ISRAEL ON THE PHONE "Hello. You have reached the offices of the Israeli government. Congratulations on having a telephone. If you are calling for the Likud Party, press 1-9-7-7. If you are calling for the Labor Party, press 1-9-9-3. If you are calling for one of the religious parties, remember they do not answer on the Sabbath, and don't make sense anyway. If you are in favor of territorial compromise, press 1-9-6-7. If you are in favor of retaining all of the territories, press 1000 B-C-E. If you wish to speak to a civil servant, don't get your hopes up."

Lady Abu

New member
Mabrok

המון מזל טוב והצלחה למנהל המוערץ ביותר. חן חן.. הרבה הצלחה ופריחה בפורום שיענה לקהל רחב של גולשים . אכן חיכינו למקום לתת את הדעת ולהתבטא בנושאים ברומו של עולם. מאחלת לך הרבה הצלחה. מאחלת לנו הרבה עשייה והנאה. תמשיך בעבודתך הנאמנה בלהציל נפשות גם בדרך הוירטואלית.

f r e e b i r d

New member
../images/Emo49.gifעל הפורום החדש ../images/Emo140.gif

אולי לא יהיה לי זמן לכתוב הרבה, אבל נכנסתי להצצה ולברכה. ומה לעשות התמונות שהביא עג'יב שבו את לבי
עלו וצלחו

מוחמד5

New member
תודה רבה רבה../images/Emo140.gif

נשמח מאוד בכל פעם שתחליטי לבקר אותנו, את מוכשרת בכתיבה שלך,הרבה עניין יש בתכנים ובהודעות שלך. הדיעה שלך מאוד חשובה לנו בהמשך הדרך (חכי חכי עד שהפורום יפורסם ברבים ... וי וי וי). תודה רבה.

../images/Emo203.gifמזל טוב ../images/Emo57.gif

שפע של ברכות ואיחולי הצלחה לפורום החדש והמבטיח פלשתינאים אזרחי ישראל! אני משוכנעת שהפורום הזה יעלה ויצליח בזכות המשתתפים ובזכותו של המנהל שהוכיח את עצמו בעבר והחייה פורומים וקומונות, ובמהרה הפורום יהפוך להיות פעיל מאוד מכיוון שהוא דן בסוגייה חשובה ביותר, הקונפליקט הנעוץ כבר בהגדרה ובשמו של הפורום: פלשתינאים מול אזרחי ישראל. מקווה שדרך הידברות ודיון תרבותי שבבסיסו הקשבה הדדית נוכל ללמוד על הקונפליקטים על נקודות המבט השונות ואפילו לדון בסוגייה של ההגדרה העצמית שמעסיקה רבים מאיתנו ומידי פעם אנו קמים או לפחות אני קמה בבוקר ובימים מסויימים מרגישה יותר פלשתינאית בימים אחרים יותר ישראלית וכמה ימים מאוחר יותר פשוט מרגישה ערביה בלבד. והנה כבר עולה למוחי שאלה: האם ההגדרה שלנו והסדר בה אנו בוחרים להציב את המילים כלומר: ערבי פלשתינאי אזרח ישראל פלשתינאי אזרח ישראל ערבי ישראלי וכו וכו.... האם ההגדרות ההלו נועדו לפתרון הקונפליקט שלנו עצמנו האם הן באמת פותרות קונפליקט? או שמא זו היא הגדרה זמנית שאנו לא ממש מזדהים איתה והסדר שלה משתנה בעקבות אירוע היום יום, ולמה הכווונה? למשל ביום שבו אנו רואים בטלוויזיה משחק של נבחרת ישראל בחו"ל אנו מרגישים שאנו ישראלים יותר מפלשתינאים וביום אחר כשאנו חוזים בתמונות מזעזעות מהכיבוש בשטחים אנו מרגישים יותר פלשתינאים מישראלים??? מה ההגדרה הזו משרתת והאם היא גמישה, ומשתנה עם השנים עם המצב רוח והאם יום אחד נוכל לדעתכם לגבש זהות קבועה או שמא זהו גורלנו וזהו בסיסו של הקונפליקט?? בכל אופן שיהיה לכולנו בהצלחה, מוחמד עלה והצליח!

מוחמד5

New member
תודה רבה מרין ../images/Emo140.gif

את מעלה שאלות נוקבות ואמתיות, שתכננתי שנדון בהן בעתיד. אבל אם כבר פתחת את הנושא לדיון אז אהלן וסהלן. ההגדרה שלי היא : ערבי פלשתיני ישראלי.

מוחמד5

New member
טאגליינס

השרשור הזה עלה לטאגליינס בכדי שכולנו ואלה שיבואו אחרינו יזכרו מי היו האנשים הראשונים שכתבו כאן. זה אחד הלקחים ההיסטוריים שצריך ללמוד, בכדי שאיש לא יוכל לזייף את ההיסטוריה ,לדוגמא ההיסטוריה של העם הפלשתיני.

NorthernStar

New member
מברוכ על הפורום החדש ../images/Emo140.gif

בתקווה לדיונים אמיתיים ופורים בנושאים הבוערים!

למעלה