P Princessita Cami New member 10/11/05 #19 ../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif מזל טוב ../images/Emo13.gif חדשה פה, לא מחדרה אבל מהסביבה
N nerissa New member 10/11/05 #31 יקירתייייי ../images/Emo25.gif ../images/Emo9.gif נא להכיר את בת אחותי היקרה
ח חנוש האחת1 New member 10/11/05 #22 ../images/Emo112.gifאוי זה מגניבXD פורום לחדרה XD מי היה מאמין XD טוב, אם אין מקומות בילוי לפחות שיהיה פורום. :O מזל טוב וזה
../images/Emo112.gifאוי זה מגניבXD פורום לחדרה XD מי היה מאמין XD טוב, אם אין מקומות בילוי לפחות שיהיה פורום. :O מזל טוב וזה
נ נכנע לדמעות New member 10/11/05 #24 מזל טוב../images/Emo13.gif גם אני חדרתית. דווקא ממש טוב לי פה, למה כולם כל כך מצטערים, מתביישים או מתכחשים? נכון, לא מעניין פה, אבל אני גרה פה שנים, ומצאתי לי פה חברים, אני גרה באזור נחמד, ואני ממש אוהבת את הבית ספר שלי. מה כבר צריך יותר?
מזל טוב../images/Emo13.gif גם אני חדרתית. דווקא ממש טוב לי פה, למה כולם כל כך מצטערים, מתביישים או מתכחשים? נכון, לא מעניין פה, אבל אני גרה פה שנים, ומצאתי לי פה חברים, אני גרה באזור נחמד, ואני ממש אוהבת את הבית ספר שלי. מה כבר צריך יותר?
מ מ ס ט י ק New member 10/11/05 #28 מזל טוב לכם! באתי רק בשביל להגיד מזל טוב, אני אפילו לא מחדרה אייל ורינת - שיהיה המון בהצלחה!
P purple rain2 New member 10/11/05 #30 ../images/Emo49.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo9.gif
א אסף הירשברג New member 11/11/05 #34 בהצלחה לכם כשאני רואה "חדרה" מתחיל לי בדרך כלל האדרנלין שלפני הופעה של משינה בקיסריה. בהצלחה מפורום משינה.
בהצלחה לכם כשאני רואה "חדרה" מתחיל לי בדרך כלל האדרנלין שלפני הופעה של משינה בקיסריה. בהצלחה מפורום משינה.