ט'נק- יו!!
T TheBlackFairy New member 24/7/05 #20 ברוכים הבאים לפורום../images/Emo140.gif../images/Emo60.gif ברוכים הבאים לפורום "סוף הדרך 2" . , הקפידו לפעול לפי תקנון הפורום . וכמובן, תהנו בפורום .
ברוכים הבאים לפורום../images/Emo140.gif../images/Emo60.gif ברוכים הבאים לפורום "סוף הדרך 2" . , הקפידו לפעול לפי תקנון הפורום . וכמובן, תהנו בפורום .
כ כוסית על הגג New member 25/7/05 #31 סליחה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif תלמדי את לשרשר כי אני שרשרתי טוב .. ולא היה לי כוח לעשות מלמעלה אז עשיתי מההודעה שלך .. מה קרה
סליחה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif תלמדי את לשרשר כי אני שרשרתי טוב .. ולא היה לי כוח לעשות מלמעלה אז עשיתי מההודעה שלך .. מה קרה
• •°• נעמה•°• New member 25/7/05 #32 את בעצמך אומרת שאת לא שרשרת. להגיב להודעה האחרונה במקום לראשית זה ממש לא נקרא לשרשר וגם עכשיו שרשרת לתגובה שלך ולא לשלי...
את בעצמך אומרת שאת לא שרשרת. להגיב להודעה האחרונה במקום לראשית זה ממש לא נקרא לשרשר וגם עכשיו שרשרת לתגובה שלך ולא לשלי...
T TheBlackFairy New member 25/7/05 #39 זה ממש לא בסדר../images/Emo2.gif../images/Emo60.gif אם את יודעת לשרשר נכון, אז תעשי את זה בבקשה, זה ממש לא כיף לקרוא הודעות שהן לא משורשרות נכון .
זה ממש לא בסדר../images/Emo2.gif../images/Emo60.gif אם את יודעת לשרשר נכון, אז תעשי את זה בבקשה, זה ממש לא כיף לקרוא הודעות שהן לא משורשרות נכון .
י יעלוק New member 25/7/05 #36 המשימת אקסטרים אל תכעסו עלי! אבל נחום ואיתי ז"ל אני לא חושבת שצריך להצביע להם כי איתי לא יוכל להשתתף וזה אמור להיות הזוג וכן לא יהיה זוג.... אשמח להכיר אותכם אני חדשה....
המשימת אקסטרים אל תכעסו עלי! אבל נחום ואיתי ז"ל אני לא חושבת שצריך להצביע להם כי איתי לא יוכל להשתתף וזה אמור להיות הזוג וכן לא יהיה זוג.... אשמח להכיר אותכם אני חדשה....