התכוונתי שהתבעים של האייפוד של יו2[שחור-אדום] הרבה יותר יפים מהגירסא הלבנה של אפל.
N Noam TG New member 7/9/05 #22 התכוונתי שהתבעים של האייפוד של יו2[שחור-אדום] הרבה יותר יפים מהגירסא הלבנה של אפל.
L loving angel New member 9/9/05 #23 שלום ../images/Emo140.gif אני גם חדשה כאן....והמון זמן שאני מחכה שיפתח ל u2 פורום אז באמת הגיע הזמן
F faceless girl New member 12/9/05 #24 ../images/Emo168.gifחדשה סופסוף פתחו פורום ללהקה המעולה הזאת! מקווה להשתלב
S steelwater New member 27/9/05 #26 וואו כל-כך הרבה חדשים! יייי! אזיה כיף0: ברוכים הבאים כל-כך U2 ROCK!
מ מיס פרלין New member 2/9/05 #17 סערה אלקטרונית זה גם ה-שיר שלי. השיר שבשירים הבסט שלהם. קלאסה עולמית. מתחבר לי נכון לכל מיתר בנפש. כן, יש להם עוד כמה טובים. אבל זה, מושלם בשבילי. גם הקליפ, מאוד הולם את השיר משהו מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קולע בידיוק לאמצע הלב שלי.
סערה אלקטרונית זה גם ה-שיר שלי. השיר שבשירים הבסט שלהם. קלאסה עולמית. מתחבר לי נכון לכל מיתר בנפש. כן, יש להם עוד כמה טובים. אבל זה, מושלם בשבילי. גם הקליפ, מאוד הולם את השיר משהו מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קולע בידיוק לאמצע הלב שלי.