ברוכים הבאים לפורום

snier1991

New member
רעיון דבילי לפורום על מה ידברו

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי זה מצחיק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי זה מגניב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי זה מזויף חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שלום אני חדשהה ../images/Emo24.gif ../images/Emo108.gif

שמי עינב
אני בת 13 וחצי וזהוו אני נורא אוהבת לראות את פיספוסיםם ד"א מיש'ו יודע מתי תתחיל העונה החדשה
תודה מראשש
עינב

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifחן../images/Emo99.gif

מזל טוב!!!
שיהייה המון בהצלחה

CrazyYoYo

New member
ברוכים הבאים לפורום../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

העונה החדשה של פספוסים יוצאת לדרך
מתי, איפה, כמה
פספוסים תשודר פעם בשבוע, בכל יום ראשון, בשעה 20:40 (מיד לאחר מהדורת החדשות) עד שעה 21:45.
מה חדש בפספוסים
העונה התוכנית תיהיה בסיגנון "גם אתם יכולים". התחרות המרכזית בתוכנית תיהיה "העובד המצטיין" - תחרות שבה כולם מותחים את כולם: הבעל את האישה, האישה את הבעל, העובד את הבוס ובקיצור, כמו שהפרומואים אומרים: "מסע חיסול חשבונות".
מי יהיה
כמובן שגם העונה לא יוותרו על הדובדבן שבקצפצת - מתיחות הסלבז, כמו: אייל גולן, צופית גרנט, הראל מויאל, רוני סופרסטאר, נועה תישבי, יהורם גאון, עודד קטש ועוד רבים וטובים. אז מזל טוב לפורום החדש שלנו, שנפתח רישמית ב-2006//01//03
בימים הקרובים אני אעלה פינות חדשות ואסדר את הפורום
בנתיים אנא שמרו על סדר עד שיעלה תקנון מסודר ושהעיניים יתחילו לזרום
אני סומך עליכם
מקווה שתהנו, קרייזי.

D: מזל טוב!!../images/Emo118.gif

נשמע מעניין האמת
.. אבל לא יודע אם יהיה לי זמן ]: בהצלחה עם הפורום

בJדJה

New member
מזל טוב,בהצלחהה../images/Emo65.gif

בפרק הראשוןהראל מויאללללללללללללללללללללל

Purple Mushroom

New member
מזל טוב חן ! ברוכים הנימצאים .

אז מה ? אתה תנהל את כל הפורומים שיש להם תוכניות בערוץ 2 ? חבל שאני לא רואה טלויזיה , ודווקא את פיספוסים אני ממש לא אוהב , הפסקתי לראות אי שם בשנות ה90 העליזות . אחרת אני הייתי מגיש לך בקשה או להנהלת הפורומים להיצטרף לניהול . היום קיבלתי מייל , על הנושא היחיד שאני רואה בו טלויזיה , כדורגל , קיבלתי דחייה מהנהלת הפורומים על פתיחת פורום מונדיאל 2006 .

The Damned

New member
מזל טוב, צ'ני!../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

מה אתה מנסה להשתלט על תפוז, יא מכור לטלוויזיה

למעלה