חדש פה!! קוראים לי סער! מקווה להשתלב!!!
כ כוסית על הגג New member 5/1/06 #23 בהצלחה../images/Emo65.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני חדשההההה קוראים לי אור ואני בת 15
בהצלחה../images/Emo65.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני חדשההההה קוראים לי אור ואני בת 15
ש שי shay love sarit New member 5/1/06 #24 מזל טוב על הפורום בהצלחה../images/Emo13.gif מאחלים פורום שרית חדד
L liron919 New member 5/1/06 #26 שיהיה בהצלחה!! ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif
ר רעות האכלנית New member 5/1/06 #27 שלוםםםםםםם../images/Emo24.gif אני חדשה../images/Emo9.gif היי, קוראים לי רעות ואני מאוד אוהבת את התוכנית פספוסים חחח אז ברוכה הבאה לי חיחיחיחי
שלוםםםםםםם../images/Emo24.gif אני חדשה../images/Emo9.gif היי, קוראים לי רעות ואני מאוד אוהבת את התוכנית פספוסים חחח אז ברוכה הבאה לי חיחיחיחי
ר רעות האכלנית New member 5/1/06 #30 שלום נעלללללל../images/Emo99.gif לא מכירה אותךךךך חיחיחי סתםםםם כפרעלייךךךךךך תנקיוווווו
ב בַּמְבָּה יבשה New member 5/1/06 #29 ברוכה הבאה רעות ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif אני גל, מקווה שתהני פה (ושכולנו - כי בעצם כולנו חדשים פה, הרי זה פורום חדש)
ברוכה הבאה רעות ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif אני גל, מקווה שתהני פה (ושכולנו - כי בעצם כולנו חדשים פה, הרי זה פורום חדש)
ט טאKילה New member 6/1/06 #39 ../images/Emo49.gif לפורום פיספוסים../images/Emo6.gif../images/Emo65.gif בהצלחה
T the Girl of Love New member 7/1/06 #41 ../images/Emo49.gif לפורום!! רק קפצתי להגיד מזל טוב לפורום, למישה יש מושג מתי העונה החדשה מתחילה? לפי הפרסומות,קיבלתי רושם שתהיה עונה שחבל"ז על הזמן , למרות שכל עונה שראית הייתה כזאת..
../images/Emo49.gif לפורום!! רק קפצתי להגיד מזל טוב לפורום, למישה יש מושג מתי העונה החדשה מתחילה? לפי הפרסומות,קיבלתי רושם שתהיה עונה שחבל"ז על הזמן , למרות שכל עונה שראית הייתה כזאת..