ברוכים הבאים לפורום - Private NGN ,

ברוכים הבאים לפורום - Private NGN ,

הרשת הנפרדת של בזק בינלאומי למהירויות גבוהות. מטרת הפורום היא לתת הכוונה, מידע ופתרונות בנושאים הקשורים לרשת הנפרדת, Private NGN המתאימה לתשתיות ה- NGN וה- UFI (האינטרנט המהיר עד 100 MB של HOT) בפורום תוכלו לשאול שאלות ולהיעזר במומחים של בזק בינלאומי. נשמח לעמוד לרשותכם גם במענה אישי באמצעות הודעה פרטית או באמצעות המייל [email protected]. על גבי הפורום, מנהלת הפורום תהיה זמינה בימים א' – ה' , בין השעות 8:00 – 20:00, ביתר השעות אנו בטוחים שחברי הפורום ישמחו לעזור אחד לשני! אנו מקווים שתמצאו את הפורום מועיל ומהנה.

montag26

New member
מהירות גבוהה

קודם שה-4 מגה יעבוד כמו שצריך בחיבור לחו"ל....

שלום Montag26

אני מבינה שאתה חווה בעיות גלישה בחיבורים לחו"ל אשמח לבדוק את דבריך לעומק ולנסות להגיע לפתרון. אנא פנה אלינו בהודעה פרטית או במייל: [email protected] בצירוף הפרטים: שם מלא, ת"ז של בעל המנוי, מספר טלפון נייד ושעות נוחות ליצירת קשר ואדאג שנציג מטעמנו יחזור אליך בהקדם המשך גלישה מהנה ויום טוב, מירית, בזק בינלאומי

יוטו2

New member
הכול עבודה בעיניים - אתה משלם על מהירות

מסויימת אבל החברה מבטיחה לך לקבל אותה רק בשרת ובאתר שלה ( ממש יש מה לחפש באתר בזק בין לאומי )

רמי אב

New member
חחחחחחח קודם שתפסק האפליה

ואני לא אגיע למצב שחבר שלי שגר בדרום תל אביב נכון לעכשיו אפילו מהירת 4 מגה הורדה הוא לא יכול לקבל בלי ניתוקים מבזק,

רמי אב

New member
מונטג 26

לפי דעתי אתה גולש יותר נמוך כי אתה לא מקבל בדיוק 4 מגה,כי אתה עדיין רחוק מהמרכזיית ADSL שבאזור שלך, ואני חושב שבזק בינלאמי בכוונה מורידה מהירות קישור לחוץ לארץ אני בדקתי מול ספקית ברק נטוויזן ושם הגלישה לחוץ לארץ יותר מהירה גם בלי מסלול גיימר,כדי שתרכוש את חבילת גיימר של בזק בינלאומי, ולכן לדעתי הסיבה שבמדינת ישראל האפלוד במהירת 50 מגה הוא נמוך,זה כדי לתת סיבה שתשלם יותר כסף אם תרצה לקבל אפלוד יותר גבוה, הסיבה לעיקוב זה שלדעתי משרד התקשורת לא מסכים למחירים הגבוהים יותר שחברות האינטרנט רוצות להציע ללקחות שלהם, אין מה לעשות בישראל יש אנשים שפוחדים לעשות חרם ובסופו של דבר מי שמשלם על זה זה האזרח הקטן, לדוגמא ראה פרשת יקור הביטוח לאופנוע,

רמי אב

New member
ועוד משהו

ההבדל בין מהירות קישור למהירות גלישה זה מהירות גלישה הקשר בין הלקוח לספקית האינטרנט, מהירות קישור זה עד כמה השרתים של הספקית אינטרנט איכותיים בשביל שתגלוש דרכה באיכות טובה לאתרי אינטרנט אחרים. אני חייב לציין שבבזק בינלאומי סירבו לרשום לי בכתב שהחברה מתחייבת למהירות שהיא אמרה שהיא תתן לי, מי שלא מאמין לי מוזמן לבקש את זה בעצמו מהספקית,

rokey33

New member
ת:

שניכם טועים ומטעים. זה מאוד הגיוני שחברה יכולה להבטיח לכם לקבל את מקסימום רוחב הפס לחבילה שרכשתם על מה שיש לה שליטה--השרתים הפיזיים שלהם בארץ.תשימו לב לעובדה נוספת שגם בהורדה מאתרים בארץ לרב אין בעיות והכל בסדר. מה שאי אפשר להבטיח לכם זה ההורדה משרתים בחו"ל כי זה לא נתון לשליטתם מהסיבות הבאות: 1-כאשר אתה אתה מוריד מאתרים מחו"ל,המידע שמנותב מהשרתים שלהם אל השרתים של חברת med1 ומשם החוצה לעולם לשרתים בחו"ל ואז בחזרה למחשב שלך,זה כבר לא בשליטתם ועל זה יש להוסיף עומסי גלישה של משתמשים אחרים שמורידים בו-זמנית. 2-יש מחסור ברוחב פס לחו"ל של הספקיות בגלל המונופול של חברת med1. http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3226214,00.html לכן הם צריכים לנסח יותר נכון ולרשום תמיד עד 5 מגה ביט וכו'. תדייקו בדברים.

רמי אב

New member
בחברת בזק בינלאומי שאני שאלתי

אמרו לי שמי שמשלם יותר כסף על מסלול גיימר,מועבר דרך שרתים אחרים ולכן במסלול גיימר המהירות קישור יותר מהירה ומתאימה למשחקי רשת בצורה טובה יותר,לא לחינם משלמים על מסלול גיימר עוד כסף, אז בצורה מסויימת כן מתבצעת הורדת מהירות קישור בגלישה דרך בזק בינלאומי,

רמי אב

New member
שאלה

למה לדעתך אם זה נכון שחברת MED1 רוצה תקשורת פחות איכותית, אז לטובת תקשורת יותר איכותית לכולם הממשלה לא מבטלת את המונופול של MED1 ?

ranh24

New member
התחייבות הספקית

אין ספקית בארץ או בעולם שתתחייב לך בכתב על מהירות גלישה, במידה והיית קורא את מה שמופיע בהכם ההתקשרות עם ספקיות האינטרנט היית רואה שמופיע שספקית האינטרנט אינה מחוייבת לספק לך מהירות מיירבית לאינטרנט ומתחייבת לספק לך מהירות חיבור של עד המהירות שאתה משלם עלייה כלומר, אתה משלם על גלישה באינטרנט ומהירות של עד ה - X מהירות שאליה נרשמתם.

מהירות גלישה

שלום חברים, בעקבות הודעותכם חשוב לי לציין שכאשר אתם חווים קשיים בגלישה ו \ או לא גולשים במהירות הגלישה שבה אתם אמורים לגלוש אתם מוזמנים לפנות אלינו לבדיקה מעמיקה של אותה הבעיה. בנוסף, מתוך ידיעה שבקרב הלקוחות יש את הצורך בגלישה ובהורדות מהירות יותר הושקה רשת ה – Private NGN מדובר ברשת גלישה פרטית שנפרדת משאר הלקוחות מה שמאפשר גישה מהירה לשרתים, וללא עומס. שאר הגולשים ממשיכים לגלוש על אותה רשת, באותה איכות ובאותה מהירות שגלשו עד היום. בס"ה ישנה הפרדה במערכת בין הגולשים ברשת ה – NGN לבין הגולשים במהירויות נמוכות יותר.

rdude

New member
לא הבנתי ../images/Emo163.gif

"שנפרדת משאר הלקוחות מה שמאפשר גישה מהירה לשרתים, וללא עומס" "שאר הגולשים ממשיכים לגלוש על אותה רשת, באותה איכות ובאותה מהירות שגלשו עד היום" 1. האם קיים חוזה התקשרות שונה ללקוחות ברשת ה"פרטית" מזה של אלו ברשת ה"ציבורית" שלכם ? 2. בחבילת 10M, האם בידי הבחירה האם להצטרף לPrivate NGN או לא ? 3. ובחבילת 8M (הקיימת מזה זמן) או אף נמוכות יותר - האם יסופקו לי אותם 8M ע"י בב"ל לחו"ל או לא ? מדברייך הבנתי שאני בבעיה, ברשת "עמוסה" ויש ספק בכך
והשאלה - האם אכן אקבל את המהירות הזו בתוך הפס הרחב של בב"ל לחו"ל המוקצה עבור הרשת ה"ציבורית" הזו ? ההרגשה שנוצרת, היא ש-הנה באה ספקית האינטרנט - ואומרת "ראו, שם יש מסלול טוב יותר, לא עמוס. קדימה תצטרפו" ומזה ניתן להביא - שלאחרים תנאי גלישה נחותים, כלומר - הם עלולים שלא לקבל את המהירות עבורה שילמו ... ?! כי אם אני טועה בהבנה, הרי שגם האחרים יכולים "לישון (=לגלוש) בשקט" ובתנאים דומים ... זה ממש מבלבל...

rokey33

New member
ת:

אנסה לענות.. 1-לא חושב שיש הבדל בחוזה ההתקשורת. 2-חבילות 10 ומעלה משוייכות לרשת החדשה Private NGN. 3-אי אפשר להבטיח לך כלום..וממש לא תקבל.לכן,תבקש לפחות חודש ניסיון.. אתה מוזמן לבצע בדיקת מהירות והלעלות לפה את התוצאות ונראה מה המצב אצלך בחבילת 8 מגה: http://www.netcheif.com/Articles/DownTester/DownTester.htm אני מניח שאתה לא תתפלא להורדות שהמצב לחו"ל על הפנים. בהצלחה.

rafid1

Active member
מנהל
מה ?.. אי אפשר להבטיח כלום ?...

חשבתי - שמה שכתוב בהסכם - הוא שמובטח (הסכם זהה=הבטחה זהה...) 2. וכאן כן אפשר ל"הבטיח" ? גם אני מניח - שלא אתפלא. אבל בNGN - יש "הבטחות"... לפחות בע"פ... (תודה, אך השאלה כוונה לנציגי בזק ה"רשמיים", לא אליך...)

היי רפי

חוזה ההתקשרות מעגן את מהירות הגלישה אליה נרשם הגולש. לא ניתן להתחייב למהירות קבועה ותמידית מאחר והמהירות תלויה במספר רב של גורמים, כגון צד שלישי, עומסים ברשת וכו'. עם זאת אנו שואפים להעניק לכלל לקוחותינו את תנאי הגלישה המרביים. כאשר גולש פונה למוקדי השירות/התמיכה בטענה שאינו גולש במהירות אליה נרשם, אנו מבצעים בדיקות בפועל ועושים כמיטב יכולתנו להעניק לו את אותה מהירות.

הבהרה :)

היי rdude ללקוחות ה - Provate NGN אין חוזה התקשרות שונה, והלקוחות בחבילות ה – Mb10 ומעלה, מנותבים אוטומטי ל-PRIVATE NGN בבזק בינלאומי ללא קשר לסוג התשתית וללא שינוי במחיר. עוד לא נתקלנו בבן אדם שסרב לעבור לרשת החדשה (; והרשה לי לחדד - הכוונה ברשת נפרדת היא שיש: 1. מרחב כתובות IP נפרד המאפשר לנו בתחילה לזהות את לקוחות ה-NGN, ולנתב אותם לרשת הנפרדת ולמוקד ייעודי בו נציגי שירות ותמיכה המתמחים ברשת. 2. רוחב פס נפרד מסך קיבולת האינטרנט של בזק בינלאומי על מנת לאפשר ללקוחות ה-NGN ניתוב אופטימאלי בנוסף, חשוב לציין שמדובר ברשת נפרדת בגלישה ובמוקד ייעודי בשירות ובתמיכה שלא באים על חשבון הלקוחות במהירויות הנמוכות יותר, שממשיכים לגלוש בדיוק באותה המהירות, על אותה הרשת ועם אותו השירות שקיבלו עד היום. ז"א שהמהירות שבה גלשת עד היום עם החבילה שלך תמשיך להיות אותה המהירות בדיוק. ויותר מזה, מכיוון שהגולשים במהירויות הגבוהות "הועברו" לרשת נפרדת – ז"א שיש פחות משתמשים "כבדים" ברשת שבה אתה גולש וגם העומסים הופחתו. מקווה שהצלחתי לפתור לך את הבילבול

rdude

New member
תודה על החידוד...

לי זה נראה יותר כ"אפליה מתקנת". לי "פרטית" מבטיחים רוחב פס לחו"ל ול"ציבורית" לא ? לא יפה... "להשאר באותם תנאים" נשמע לי כמו - להשאר "בזב"ל"... מספר הקסם - הוא יחס רוחב הפס המצוי לסך רוחב חבילות המנויים. אם תציגי את המספרים לשתי ה"רשתות", אפשר יהיה לאמוד/לכמת את האיכות. אחרת - הכל דיבורים באויר.

היי rdude

כיוון שמדובר במידע רגיש, לא אוכל למסור הנתונים על כך. לא מדובר פה באפליה לטובת הגולשים ברשת הפרטית, זה בדיוק כמו שלקוחות כביש 6 המשלמים בנפרד עבור הנסיעה, אינם פוגעים בחוויית הנסיעה של הנוסעים בכבישים אחרים

rafid1

Active member
מנהל
חבל

ומדובר על חלוקת המשאבים. במדינה יש תקציב לפיתוח כבישים- התשלום מהמיסים (וראו את התוצאה) וזכיין לכביש 6 (שמשלמים לו פרטית). בב"ל משלמים שני אנשים - עם 8M נניח X ו10M - אפילו פחות מ-X , ועם אותו הסכם שירות יקבלו סחורה שונה - עם מהירות מובטחת/טובה יותר , ובלי (כי " זה לא תלוי בנו"). בקיצור - הרושם הוא שהמשאבים הלכו לטובת הרשת החדשה ולא לטיוב הקיים ותוספת רוחב פס (לפחות לא קראתי על כך).

למעלה