ברוכים הבאים לפורום - Private NGN ,

למה חבל? ../images/Emo13.gif

בזק בינלאומי פועלת באופן עקבי להגדלת רוחב הפס לכלל הלקוחות. גם לקוחות הרשת הפרטית וגם לקוחות הרשת הישנה. הנתונים אינם מתפרסמים משיקולים תחרותיים בלבד. המשך גלישה נעימה

rafid1

Active member
מנהל
למה חבל->

כי בדיוק מאותה סיבה (שיקולים תתחרותיים) שקיפות בנתונים של רוחב הפס זמין אצל בהספקית- היו עוזרים לתחרותיות ופועלים לטובה הצרכן (=הלקוח שלכם). והיו זמנים שהחברות כמו בב"ל פרסמו זאת ואף התגאו בו. את מבינה שלמשפט סתום כמו "בזק בינלאומי פועלת באופן עקבי ...בלה בלה ..." מתיחסים בדיוק כפי שהוא נשמע - כשיווקי ולא אמין. פשוט.

zivelca

Member
חבל כי אז ידעו איך רוב הלקוחות פריארים במחירי

חבל כי אז ידעו איך רוב הלקוחות פריארים במחירי הגלישה

יפה!!

אהבתי מאוד את ההקבלה שלך בין הרשת הפרטית לבין כביש 6 אך תאמרי נא לי דבר אחד בבקשה במידה וכל הנהגים בכבישי ת"א ואזור המרכז יעברו ל"חווית" כביש 6 - לא יהיו פקקים? כמו כן כך גם ה"רשת החדשה" ככה לפחות אני רואה את זה ולפי מיטב ידעיתי זה מה שיהיה מה גם אם לא תהיה תשתית נפרדת.... אשמח לדעת כי טעות בידיי....

פריסת רשת ה – NGN

היי ג ל ז פ ר ן לבזק בינלאומי ולשאר ספקיות האינטרנט אין מידע מקדים לגבי פריסת רשת ה – NGN או ה – UFI אבל אתה מוזמן לבדוק האם נפרסה תשתית באזור מגוריך בלינקים הבאים: תשתית ה - NGN http://www02.bezeq.co.il/NGN/Pages/ngn_map.aspx תשתית ה - UFI http://www.hot.net.il/NEW/4366-he/Hot.aspx?gclid=CIqfo_SG-50CFZEVzAod8ymeIQ או לשלוח אלינו הודעה פרטית \ מייל לכתובת: [email protected] עם הפרטים: שם מלא, מספר טלפון קווי, מספר טלפון נייד, מספר ת"ז של בעל המנוי (במידה ואתה מנוי של בזק בינלאומי) וביום בו תיתכן התחברות לרשת ה – Private NGN, יצרו איתך קשר. המשך יום נפלא, מירית, בזק בינלאומי.

zivelca

Member
הכל בלוף אני במרכז תל אביב ליד זיזנגוף סנטר ו

הכל בלוף אני במרכז תל אביב ליד זיזנגוף סנטר ואין לכם אפילו 4 מגה לספק

היי zivelca,

על מנת שנוכל לבדוק את המהירות המקסימאלית אותה אתה יכול לקבל, צור איתי קשר בהודעה פרטית. השאר שם מלא ומספר טלפון ושעות נוחות לחזרה. אני אדאג להעביר את הפנייה לגורמים הרלוונטיים. המשך גלישה מהנה

zivelca

Member
בדקו גם בחברת האם בזק ולא היה להם פיתרון כך ש

בדקו גם בחברת האם בזק ולא היה להם פיתרון כך שחבל לבזבז את הזמן. התשובה הטובה ביותר מי מהגולשים גר במרכז תל אביב ויש לו תשתית 4 מגה ומעלה שירשום

rokey33

New member
ת:

כל הכבוד על היוזמה שלכם בשיפור מתן התמיכה ללקוחות על גבי פורומים,בהחלט דבר מבורך,כל הכבוד.

ayb1

Well-known member
התוכלי לפרט עליות מלאות להיתחברות

לחיבור הזה אשמח לקבל כאן פרטים

שלום ayb1,

המידע המבוקש משתנה בהתאם לחבילות ולמסלולים השונים. לנוחיותך, תוכל להעביר לנו שם מלא, מס' טלפון נייד ושעות נוחות ליצירת קשר במסר אישי\במייל [email protected] ואשמח להפנות אלייך נציג טלפוני שיספק לך את כל המידע הרלוונטי.

למעלה