אחותך אלכס התבלבלת גבר.
כ כנעני מתוסכל New member 15/10/03 #21 אנשים!! אני מתרגש!!! פורום איירון מיידן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
S sacrament New member 15/10/03 #23 ../images/Emo99.gifאיזו התרגשות!!! אני לא מעריצה...אבל שומעת פה ושם, ואוהבת קצת יותר מפה ושם. ומזל טוב לפורום... ובעיקר מזל"ט לכנעני המתוסכל שחיכה לרגע הזה שנים רבות ואני בטוחה שהוא מאושר כרגע . אז נקווה שיהיה סבבה עדי
../images/Emo99.gifאיזו התרגשות!!! אני לא מעריצה...אבל שומעת פה ושם, ואוהבת קצת יותר מפה ושם. ומזל טוב לפורום... ובעיקר מזל"ט לכנעני המתוסכל שחיכה לרגע הזה שנים רבות ואני בטוחה שהוא מאושר כרגע . אז נקווה שיהיה סבבה עדי
M MetalSlider New member 15/10/03 #27 יא פורום איירון מיידן קולייש! לא מפריע לכם שאני אתמקם פה נכון? עכשיו מה שחסר זה רק פורום מגה דת'
E Eddie F New member 15/10/03 #28 ../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif סוףסוף פתחו להם פורום מקווה שיהיה פה כיף בהצלחה בניהול
../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif סוףסוף פתחו להם פורום מקווה שיהיה פה כיף בהצלחה בניהול
S S a l i t New member 15/10/03 #30 ../images/Emo79.gifמזל טוב!../images/Emo79.gif הגיע הזמן. וכל הכבוד למטאליקוסטה!
B BLecker New member 15/10/03 #37 מזל טוב../images/Emo65.gif לא מעריץ כבד של הלהקה אבל בהחלט אוהב לשמוע אותם מפעם לפעם.