ברוכים הבאים ל"שואה הנצחה ותיעוד"

ברוכים הבאים ל"שואה הנצחה ותיעוד"

ברוכים הבאים לפורום ``שואה הנצחה ותיעוד`` כבן דור שני לניצולי שואה ועוסק מספר שנים בחיפוש אחר ה"אין". רואה מחוייבות שאנו בני הדור השני והשלישי נמשיך כל אחד בצורה אישית להנציח לתעד כל מה ששמענו מהורינו, או מצאנו חומר, תמונות, מפות. וקהילות. נספר חוויות החיפוש, נעזור אחד לשני אנו כאן נכבד אחד את השני נעזור לסקרנות של השני. מוזמנים בשמחה לכתוב גם ניצולי השואה עצמם. בניהם ונכדיהם. כאן גם יכול להתגלות דברים שהוריכם לא סיפרו לכם על קהילתם, אולי נפגוש שכנים מפעם (אני מתכוון לצצאיהם) אנו פורום בהקמה, אם יש לכם רעיונות אל תהססו להודיע. שמי בני הרשקוביץ ואני דור שני לניצולי שואה מפולין אזור זגלמביה מנהל פורום שואה הנצחה ותיעוד

matanpt

New member
בהצלחה../images/Emo140.gif

שמי ענת, אני עוסקת בתחום יידיש. כדור שלישי לניצולי שואה, וכנכדה שגרה עם סבא וסבתא שעברו את השואה, אני רואה חשיבות בהנצחת זכרון השואה ותיעודה למען דורנו ולמען הדורות הבאים. ישר כוח בני!

חייקין

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo50.gifארנון, ותבוא עליך ברכה

על פעולתך הברוכה והחשובה, שקשר הדוק לה עם המחקר הגנאלוגי שלנו...

עב

New member
בהצלחה בני

האם הכוונה להביא את סיפורי הקהילות לפני שנמחו מעל פני האדמה?

talia olav

New member
ברכות להקמת הפורום החדש!

אני שמחה על היוזמה להקדיש פורום לנושאי השואה. בני, הרבה הצלחה לך ולפורום החדש! ט-א

ישר כוח על הוספת פורום נוסף לאשכול

פעילויותיך החשובות בתחום ההנצחה והיודיאקה,עלו והצליחו. שלך חנה גונן

hashablul

New member
../images/Emo50.gif

ושיהיה במזל.

lutz2

New member
בני שלום

אני מאחל לכולם פה הצלחה היות ואני מקווה מאד שבפורום הזה החברים יהיו יותר שפויים,ידעו לכבד איש את רעהו והעיקר רבותי סבלנות וסובלנות,מידי פעם אני עציץ,ערב טוב לכם.

moshe0410

New member
Ciechanowiec

שלום וברכה, מעוניין לתרום ולקבל מידע על העיירה CIECHANOWIEC במחוז לומזה-נובוגרוד בפולין, קורותיה בזמן השואה, ניצולים שהצליחו לעלות ארצה וכד' מצטרף לאיחולי הצלחה לפורום!

CIECHANOWIEC, ככה כותבים ?!

CIECHANOWIEC, ככה כותבים צ'רנוביץ ?! לא ידעתי. חושבני שההגיה שלו בשפתם נקרא צ'רנובצ'י או משהו דומה. עכ"פ צ'רנוביץ היא משהו ענק יחסית. גם הייתי שם.

למעלה