ברכות על הפורום,איפה תוקעים ,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,, מזוזה? בהצלחה ובהנאה
א אחד פשוט1 New member 10/3/13 #18 ברכות על הפורום,איפה תוקעים ,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,, מזוזה? בהצלחה ובהנאה
מ מתולתלת30 New member 10/3/13 #24 אז גם לך ברוך הבא במקרה הזה יכולה להגיד שאכן יש לי ניסיון בתחום ואני בטוחה שלעוד רבים וטובים שנמצאים כאן וכאלו שעוד יבואו
אז גם לך ברוך הבא במקרה הזה יכולה להגיד שאכן יש לי ניסיון בתחום ואני בטוחה שלעוד רבים וטובים שנמצאים כאן וכאלו שעוד יבואו
מ מתולתלת30 New member 10/3/13 #25 לא הייתי בפורום הקודם אני מניחה שהוא פונה לאותם אנשים ונושאים אנחנו מתחילים מחדש ברוך הבא
פ פמיניסטי New member 10/3/13 #29 ממממ יש מקום גם לכאלה שלא מתלבטים ? ונמנעים מחשיבה ? שאין להם חרדות ? והם לא חברותיים ? שיהיה
ח חמודית מהשומרון New member 10/3/13 #32 זה אומר ש.... את עוברת משם לפה? מאחלת המון בהצלחה. אגב, אם פרק ב' לא ממש מדבר אלי כרגע, אני יכולה להשאר?
זה אומר ש.... את עוברת משם לפה? מאחלת המון בהצלחה. אגב, אם פרק ב' לא ממש מדבר אלי כרגע, אני יכולה להשאר?
מ מתולתלת30 New member 11/3/13 #36 זה אומר שאת יכולה להישאר בשמחה אפשר גם דרך אגב להתחיל ישר מפרק ג' ))
ס סוגרת מעגלים1 New member 11/3/13 #38 מבינה שחתך הגילאים זה 30-40? מה עם הזקיינים? צריך פרק ב' לוותיקים וגם בגיל בהצלחה
G gafnuna10 New member 11/3/13 #40 נעים מאוד ובהצלחה.... אני אשמח להיות פה ומאחלת בהצלחה שיהיה פורום מוצלח, מרגש, מצחיק, תורם משמעותי ומה לא.... גפנונה
נעים מאוד ובהצלחה.... אני אשמח להיות פה ומאחלת בהצלחה שיהיה פורום מוצלח, מרגש, מצחיק, תורם משמעותי ומה לא.... גפנונה