ללא נושא
ג גיל14 New member 5/12/05 #18 שמישהו ילמד את תפוז קצת מדמ"ח. אני גיל, בן 17 אוטוטו ולומד מתמטיקה ומדמ"ח בבר אילן ובאו"פ. שיהיה מזל טוב לפורום.
שמישהו ילמד את תפוז קצת מדמ"ח. אני גיל, בן 17 אוטוטו ולומד מתמטיקה ומדמ"ח בבר אילן ובאו"פ. שיהיה מזל טוב לפורום.
ה ה עוד אחד New member 5/12/05 #22 תראו תראו... עכשיו אתה לא יכול להיות מנהל ב"שפות תכנות" בגלל ניגוד אינטרסים.
ה ה עוד אחד New member 5/12/05 #24 זה לא משנה. עכשיו גם לא תהיה. או שכן. אולי. לא יודע. מה יהיה? .... יהיה בסיידר!
L lola in pijama New member 6/12/05 #28 מזל טוב! איחלתי לך גם ב 654,(גם הוספתי קישור בלמעלה של הפורום) (או"פ רולז!) ובאתי גם לכאן להגיד שלום(היי, אני סטודנטית של ניהול ומדמ"ח - זה נחשב, נכון?מותר לי להיות פה, נכון?) ו
מזל טוב! איחלתי לך גם ב 654,(גם הוספתי קישור בלמעלה של הפורום) (או"פ רולז!) ובאתי גם לכאן להגיד שלום(היי, אני סטודנטית של ניהול ומדמ"ח - זה נחשב, נכון?מותר לי להיות פה, נכון?) ו
V vegetable man New member 6/12/05 #30 היי! אני שמח שיש פורום כזה, אני מקווה שיהיה לי זמן לנסות אותו עם ה"התקלות" הלא קלות שיש לי בשיעורי בית בדרך לתואר... כל הכבוד על היוזמה ושיהיה המון בהצלחה כן|
היי! אני שמח שיש פורום כזה, אני מקווה שיהיה לי זמן לנסות אותו עם ה"התקלות" הלא קלות שיש לי בשיעורי בית בדרך לתואר... כל הכבוד על היוזמה ושיהיה המון בהצלחה כן|
כ כרובית הפלא New member 7/12/05 #37 מזל טוב על הפורום החדש!! כדאני רציתי לפתוח פורום כזה, אנשים לא רצו שמחה לשמוע שהוא קיים בהצלחה!