ברוכים הבאים פורום חדש, הודעה ראשונה וחדשה. בהצלחה לנו
C Cגלית New member 30/10/07 #1 ברוכים הבאים../images/Emo140.gif פורום חדש, הודעה ראשונה וחדשה. בהצלחה לנו
ס סנוניתת New member 30/10/07 #3 איזה כבוד ליות השניה כאן../images/Emo39.gif ברוכים הבאים לבאים... מאחלת לנו מסיבות צעצועים כאן בהצלחה לנו
איזה כבוד ליות השניה כאן../images/Emo39.gif ברוכים הבאים לבאים... מאחלת לנו מסיבות צעצועים כאן בהצלחה לנו
D diklonet New member 30/10/07 #2 באמת מזמן לא שיחקנו ../images/Emo8.gif בהצלחה מותק! ויש בעיה עם האייקונים אז במילים: |נשיקה מלקקת|
C Cגלית New member 30/10/07 #38 רק עכשיו שמתי לב שכל התגובות שכתבתי לכולם לא נכנסו. אהובה שלי, אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךךך ועוד יותר את הליקוקים שלך עם או בלי רעשן !
רק עכשיו שמתי לב שכל התגובות שכתבתי לכולם לא נכנסו. אהובה שלי, אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךךך ועוד יותר את הליקוקים שלך עם או בלי רעשן !
ה הולמס 30 New member 30/10/07 #5 מזל טוב C האביזר הכי טוב שאני מכיר, מחובר אליי אבל הכל מקרה - שיהיה בהצלחה
C Cגלית New member 30/10/07 #41 הולמס../images/Emo47.gif ללא ספק האביזר החשוב ביותר הוא שמחובר אליך. אבל אני תמיד בעד צעצועים ותודה
ח חצוף סימפטי New member 30/10/07 #6 ברכות... סי מאמי, שיהיה בהצלחה לבבית... מקווה שיהיה חומר טוב ומעניין, אשמח..
C Cגלית New member 30/10/07 #42 חצופי ../images/Emo24.gif מקווה שיחד כולנו נביא חומר טוב ומעניין. תודה
N nerissa New member 30/10/07 #4 OPA ! ../images/Emo6.gif בשעה טובה! יהיו שיעורי בית?????????? נריסה הולכת לבדוק מה יש במקרר..
פ פחדנית אמיצה New member 30/10/07 #9 הופה הופה הנה גם אני אני בכלל חושבת שהאביזר הכי מוצלח נמצא אצלנו עמוק עמוק ... בראש מחכה ומצפה לחידושים והמצאות <מבטיחה ללמוד ולעשות שעורי בית>
הופה הופה הנה גם אני אני בכלל חושבת שהאביזר הכי מוצלח נמצא אצלנו עמוק עמוק ... בראש מחכה ומצפה לחידושים והמצאות <מבטיחה ללמוד ולעשות שעורי בית>
C Cגלית New member 30/10/07 #10 יפה שליייייייייי../images/Emo25.gif ברוכה הבאה כשאת צודקת את צודקת ! הכל מתחיל מהראש, ועובר לראש הקטן יותר ולערוצי התשוקה .
יפה שליייייייייי../images/Emo25.gif ברוכה הבאה כשאת צודקת את צודקת ! הכל מתחיל מהראש, ועובר לראש הקטן יותר ולערוצי התשוקה .