עלי!
C Cגלית New member 30/10/07 #60 יפההההההההה שליייייייייייייייייייי../images/Emo25.gif איזה כיף שאת פה !!! חכי חכי איזה דו קרב אני עומדת לעשות לך
יפההההההההה שליייייייייייייייייייי../images/Emo25.gif איזה כיף שאת פה !!! חכי חכי איזה דו קרב אני עומדת לעשות לך
C Cגלית New member 31/10/07 #67 יפה שלייייי../images/Emo25.gif ברוכית הבאית יאלה תעלי לשירשור אביזרים שיש לכם ותמלאי תחסר
א אישה בפוטנציה New member 31/10/07 #68 בשביל זה צריך לצלם קודם והכל.... או לפחות חלק נמצא במקומות אסטרטגיים כרגע... אז later בשמחה רבה
C Cגלית New member 31/10/07 #69 אסטרטגים?? רגע רגע, את מתכוונת למשל לאיזו לביצה סינית?? בעבודה???? או שסתם אני מקנאה?!?
מ מוסיקה לזיקיות New member 31/10/07 #70 מי אמר ביצה מי? רגע של תהיה, האם ביצה סינית אפשר לאכול קשה, או רכה במצב נזיל?
C Cגלית New member 31/10/07 #71 אני חובבת צהוב נוזלי של ביצה ישירות מהלול, ז"א ביצה עין עם לחם טרי גררררר אבל, כמעט אותו עונג <כך נראה לי כי טרם חוויתי> עושה ביצה סינית כשהיתי נחה או לא ממש נחה ועובדת. עכשיו אני רעבה !
אני חובבת צהוב נוזלי של ביצה ישירות מהלול, ז"א ביצה עין עם לחם טרי גררררר אבל, כמעט אותו עונג <כך נראה לי כי טרם חוויתי> עושה ביצה סינית כשהיתי נחה או לא ממש נחה ועובדת. עכשיו אני רעבה !
ש שובר הלסתות New member 31/10/07 #74 התחלתי להזיע ... איזה שירשור ארוךךך...10 דק' כבר שאני עובר עליו .... שיהיה פורום משגשג ומוצלח ....הנושא ...אחד הטובים שיש!
התחלתי להזיע ... איזה שירשור ארוךךך...10 דק' כבר שאני עובר עליו .... שיהיה פורום משגשג ומוצלח ....הנושא ...אחד הטובים שיש!
C Cגלית New member 31/10/07 #75 בהחלט נושא מעולה ../images/Emo13.gif מקווה שיחד,כולנו נעשה אותו שווה וכיפי