ברוכים הבאים ../images/Emo24.gif לפורום של פבליטו ../images/Emo13.gif
כן לבסוף הוא הגיע , וימשיך את הסערה
של הקומנה הצנועה והחמה שהיתה לנו , אני מבטיח לכם פורום יפה מעניין ומכובד , כפי שראוי לפבליטו הזמר החם , המוכשר המיוחד והאהוב כל כך שיהיה לנו בהצלחה ! .
איתן כבר קיבל ממני באופן אישי את כל הברכות והפרגון שבעולם. ואני לא רואה מה ניתן עוד להוסיף לזה.אולי אם הייתי מוסיפה להודעה איזה סמיילי הייתה נראת לך יותר? ואולי בדיוק עכשיו לא בא לי על סמיילי.
לצפות ולבנות עליו גדולות , אני מבטיח שהוא ילווה אותנו ברגעים היפים והמשמחים שיגיעו עם האלבום החדש , וכמו שאתה מכיר אותי יש למה לצפות , אני לא רוצה לחשוף הפתעות מתוכננות אבל הם יגיעו ...
כבוד כבוד ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
ברכות חמות למנהל היקר על פתיחת הפורום הרשמי והמכובד !! אין יותר ראוי ממך לנהל את הפורום הזה. גם בגלל אהבתך לפבלו , וגם בגלל המקצועיות וההשקעה הרבה, שאותה כבר הספקת להוכיח בניהול הקומונה המובילה של פבלו. אני בטוח שהאהבה שממנה אתה פעול, תוביל את הפורום הזה קדימה ותהפוך אותו לאחד המובילים בתפוז. שמח בשמחתך, ומאחל המון הצלחה
הודית לכל מברכיך ועלי דילגת ? נכשלת ביומך הראשון כמנהל. עליך לגלות יותר מנהיגות. יכולתך לנהל פורום מוטלת בספק כרגע. עליך להשקיע מאמץ ניכר כדי לשנות את הרושם שנוצר
קודם כל הדבר הכי חשוב זה שהפורום יהיה פעיל ויהיה נעים להיות בו.. ודבר נוסף ששמתי לב שהיה בקומונה, זה שלפעמים אתם "שוכחים" מה או יותר נכון מי הנושא של הפורום.. יכול להיות שאני טועה.. ככה זה היה נראה לי בכל אופן אם תצטרך עזרה כלשהי בניהול, גם משהו טכני אני פה