אביה! ברוך הבא
ס סינטטית New member 22/6/06 #86 את משה בונן אפשר לראות בערוץ 23 בתוכנית "מוזיקה היום"... נראה לי שזה משודר ימי שני ב-10, אבל אני לא כלכך בטוחה :]
את משה בונן אפשר לראות בערוץ 23 בתוכנית "מוזיקה היום"... נראה לי שזה משודר ימי שני ב-10, אבל אני לא כלכך בטוחה :]
R RJlake New member 22/6/06 #89 למה נראה לך? הצטרפי!!!../images/Emo3.gif ונקבל גם נקבל...ברוכה הבאה! זו אולי הפעם החמישית היום שאני רושמת הודעת ברוכה הבאה
למה נראה לך? הצטרפי!!!../images/Emo3.gif ונקבל גם נקבל...ברוכה הבאה! זו אולי הפעם החמישית היום שאני רושמת הודעת ברוכה הבאה
L limors2 Active member 23/6/06 #110 זה רק הבלאגן של ההתחלה../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif אני אשתדל לשמור תפורום יותר מסודר
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 22/6/06 #91 ../images/Emo24.gif תודה,תודה.... ותמיד שיש פורום חדש מצטרפים הרבה בעיה שלכם
L limors2 Active member 23/6/06 #112 ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo54.gif כולנו מכורים כאן
Y yhaa hi New member 22/6/06 #94 רומי נוימרק כתבת בוואלה! מוזיקה והיא עושה שם כתבות וידאו ויש כתבה אחת שאני זוכרת על אביב גפן לפני ההופעה בהאנגר 11 ורואים אותה בהתחלה זה בקליפים שם...
רומי נוימרק כתבת בוואלה! מוזיקה והיא עושה שם כתבות וידאו ויש כתבה אחת שאני זוכרת על אביב גפן לפני ההופעה בהאנגר 11 ורואים אותה בהתחלה זה בקליפים שם...