ברוכים הבאים

רותם111

New member
מזל טוב על פתיחת הפורום../images/Emo140.gif

אין לי ספק שעוד אקטר כאן רבות.

יופי של רעיון! באמת! מזל טוב ../images/Emo77.gif

גם אני בבית...עובדת בריצה אחרי טל הפושע הבלתי ניתן לריסון. עבודה במשרה מלאה לגמרי. במקביל ממש מחפשת משהו נוסף והמצב- בטטה! פשוט אין לאן לשלוח קורות חיים בכלל. ממש עצוב. מאחלת לשרוני וכולם פה- שיהיה אחלה פורום ובהצלחה!!!

batt

New member
ברכות לפתיחת הפורום...../images/Emo43.gif

שיעלה ויצליח....איזה כיף שחושבים גם עלינו (העובדות מהבית). המון המון הצלחה.

אחלה פורום,גם אני מיצתרפת

אז שמי מרינה, עד ליפני כמה חודשים עקרת בית במישרה מלאה, היום עובדת מהבית בחברה בשם FAMILY GUARD, אנחנו חברה שמיתמחה בהגנת המישפחה, ומאפשרת לשלב בן קרירה לבית. מכורה כבדה של פורום ה\להיות הורים....ומאוד שמחה שרוני שפתחת את הפורום! בהצלחה! איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

שמופית

New member
בהצלחה לפורום החדש ../images/Emo45.gif

מובטלת היי-טק באמצע חודש שמיני מצטרפת אליכם
אגב, יש כאן מישהי שכבר עובדת מהבית ? אם כן - במה ?

ashlaya

New member
מזל טוב על הפורום ו...

שיצליח ויעלה לגדולות כמו רבים אחרים ו...שאלה... אולי תהיה אופציה למצוא עבודה מהבית דרך הפורום??? לא בשבילי.... אני אוהבת לצאת מהבית...

26יפעת

New member
שיהיה בהצלחה!

אין ספק שזהו פורום חשוב ומרתק. כרגע הייתי שמחה לקבל עבודה בבית או מחוצה לו... ספרו באיזה סוגי עבודה אתם עובדים

מריני

New member
שרוני, שיחקת אותה ובגדול

נשמה מתוקה שלי, שיהיה המון בהצלחה, יופי של רעיון, את הגדולה מכולם, מתה עליך...

ריגשית

New member
מזל-טוב לפורום החדש גם ממני

וגם אני רצה בבית אחרי אחד בן 1.8 ואחת בת 5 (בחודש הבא) וחוץ מזה מכבסת תולה, מכבסת תולה, מכבסת תולה........... ובעלי חושב שאני מתפננת בבית, טוב נו על זה בפעם אחרת! בהצלחה לפורום ובטח נתראה פה הרבה

anat30g

New member
מזל טוב לפתיחת הפורום

גם אני עובדת מהבית... בעיקר עובדת בבית... כששואלים אותי מה העיסוק שלי קשה לי להגדיר, כי רוב הזמן אני אמא (ל4 ילדים ובמשרה מלאה) ואני לא עקרת בית, כי אני ממש לא הטיפוס - יש עקרות בית קלאסיות שמבשלות, מנקות, מוציאות את הנשמה על הממלכה הקטנה והמקסימה שלהן - אני לא כזאת, ואני חושבת שאם אני אגדיר את עצמי עקרת בית - אני אוציא שם רע ל"מקצוע" הזה... בהצלחה!!!

למעלה