מזל טוב
P perrinat New member 23/3/05 #1 ../images/Emo42.gifמזל טוב../images/Emo24.gif../images/Emo50.gif../images/Emo20.gif
A A N I g M A New member 23/3/05 #2 ברוכים הבאים ../images/Emo24.gif סוף סוף נפתח פורום לאחד ממוכשרי הבאים - אביתר בנאי. בפורום הזה, כמו בכל פורום מעריצים, תוכלו לדבר על האלבומים של אביתר, ההופעות, חדשות ועוד. כמו כן, תוכלו למצוא תמיכה לאלו שמבקשים ילד מאביתר ולא נענים בחיוב תהנו
ברוכים הבאים ../images/Emo24.gif סוף סוף נפתח פורום לאחד ממוכשרי הבאים - אביתר בנאי. בפורום הזה, כמו בכל פורום מעריצים, תוכלו לדבר על האלבומים של אביתר, ההופעות, חדשות ועוד. כמו כן, תוכלו למצוא תמיכה לאלו שמבקשים ילד מאביתר ולא נענים בחיוב תהנו
ס סירופ מייפל מקולקל New member 23/3/05 #6 אני רוצה לשמוע כבר את הדיסק../images/Emo99.gif אוח כבר שנים שרציתי שיפתח לו פורום, והאמת? לא יכולתי לבקש מנהלת יותר טובה ממך ב7 באפריל בבארבי
אני רוצה לשמוע כבר את הדיסק../images/Emo99.gif אוח כבר שנים שרציתי שיפתח לו פורום, והאמת? לא יכולתי לבקש מנהלת יותר טובה ממך ב7 באפריל בבארבי
P paper pieces New member 23/3/05 #13 הייי ../images/Emo13.gif הופעה של אביתר ב7.4..? אני אגיד לחברה שלי... אולי נלך...!
P paper pieces New member 23/3/05 #7 יאאאאאאאאא ../images/Emo99.gif פורום לאביתר בנאי!!!!!!!!! הגיע הזמן איזה כיףףףףףף
ג גוּזיד New member 23/3/05 #8 יו בדיוק חשבתי על זה היום |: גאד O: תתחדשי ;[ את משתלטת על כל הפורומים
L lollapalooza New member 23/3/05 #14 תתחדשי, מותק ../images/Emo25.gif יאמ, עוד פורום להטריד בו את סיפנ.
S shellydeez New member 23/3/05 #16 מזל טוב יקירתי!../images/Emo65.gif אכן פירום איכותי , כי איכות היא אינה מילה גסה!
I IkMfNiY New member 23/3/05 #18 מזל טוב! אביתר =+= הוא כזה מוכשר נראה לי שאני אתנחל בפורום הזה P: יעל
ה השורד שבאמת מגיע לו New member 24/3/05 #20 מזל טוב על הפורום!../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif בהצלחה!